reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Taka jakby karuzela bez upierdliwej pozytywki ;) :D

Link do: Karuzele i mobile nad łóżeczko - FabrykaWafelkow.pl

(Chociaż przy Franku miałam karuzelę na pilota o nawet się sprawdzała..... ;) )
Nienawidzę takich grających.... Ale dobrze wiedzieć, że nie jestem sama, która woli wersję "cichą" ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Ja robiłam ostatnio zwykłe drożdżowe ciasto, ale może w tym roku będą eksperymenty ;)
Może też zrobię "pączki z piekarnika" na próbę - ponoć dużo zdrowsze...
No i muszę się w olej zaopatrzyć, bo generalnie nie smażę, a na nierafonowanym pączków raczej nie zrobię ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
U mojego M w pracy jest taka pani z ukrainy, ktora zawsze na tlusty czwartek robi paczki ziemniaczane. Przepyszne

U mojego M w pracy jest taka pani z ukrainy, ktora zawsze na tlusty czwartek robi paczki ziemniaczane. Przepyszne
Hmmm, muszę poszukać jeszcze innych przepisów :)

A na razie zapraszam na drugie śniadanie ;)
(nie, wbrew temu jak wygląda, pachnie i smakuje nie zawiera białego sera [emoji23])
8310e8b21ba2aed2cd0e8c452cd40abe.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png

Hmmm, muszę poszukać jeszcze innych przepisów :)

A na razie zapraszam na drugie śniadanie ;)
(nie, wbrew temu jak wygląda, pachnie i smakuje nie zawiera białego sera [emoji23])
8310e8b21ba2aed2cd0e8c452cd40abe.jpg

0d1yrjjgtd95fou3.png
Widzę w tle pomidory. Mają smak? Ja ostatnio tylko koktajlowe kupuje bo próbwałam każdych innych i bez smaku. A na targu pomidorów teraz nie maja :(

Zastanawiam sie jeszcze czy w takim koszu jest miekki materac, bo jesli tak to ciekawa jestem czy mozna dokupic twardy materaz do takiego kosza. A jest i na kolkach i bujany, wiec 3w1 lozeczko,kolyska i wozek po domu :D
No wlasnie. Druga kwestia to materac do takiego kosza. Dla mnie wazne jest zeby materac byl porzadny i zdrowy dla kregoslupa dziecka. Do takiego kosza chyba sie nie dokupi takiego

reklama
Widzę w tle pomidory. Mają smak? Ja ostatnio tylko koktajlowe kupuje bo próbwałam każdych innych i bez smaku. A na targu pomidorów teraz nie maja :(
Niestety pomidory teraz to katastrofa... :(
Nawet malinowki nie chcą smakować jak powinny, więc chodzę po sklepie i wącham, jak chociaż pachną jak pomidory, to kupuję... Ale ogólnie bardzo ciężko :(

Ale coś jeść muszę, choć ze świeżymi warzywami jest bardzo ciężko...
to nie mogę na samych mrożonkach...

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry