reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1516984777-859ef4661f45295d-aaaaaa.jpeg
znalazłam takie cudeńko za 35 zl promocja

m3sxskjoy7l8ehmb.png

reklama
Nie odbierz tego źle, ale może też, ram, gdzie moeszkadz/pracujesz, ciężarne nie chodzą na zwolnienie, bo warunki pracy są inne, nie patrzy się "bykiem" na ciężarną np. choodząca do wc 10x w trakcie dniówki (koleżance szef powiedział, że ma sobie założyć pampersa...), nie ma problemów z ograniczeniami, które są respektowane a nie tylko na papierze (nocki, nadgodziny, podnoszenie czegoś ciężkiego, chemikalia itd...), itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Zwolnienie w ciazy jest platne 100%

A ja chyba tego typu spodni wogolw nie bede kupowac. Leginsy, sukienki spodnice jakies luzne spodnie wystarcza. A narazie pasuja takie na gumce dzinsy mam kilkanascie par wiec starczy do konca zimy ;) ale promocja super :)
Ja mam dwie pary spodni ciaxowych z pietwszej ciazy. Musze przyniesc z piwnicy. A na razie wyciagnelam spodnie o rozmiar wieksze, ktore nosilam zanim schudlam[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

A ja chyba tego typu spodni wogolw nie bede kupowac. Leginsy, sukienki spodnice jakies luzne spodnie wystarcza. A narazie pasuja takie na gumce dzinsy mam kilkanascie par wiec starczy do konca zimy ;) ale promocja super :)
Ja mam 3 pary takich ciazowych spodni. Tylko ja nie lubię za bardzo poza domem w leginsach chodzić. Ale fakt, że największy brzuch przypadnie nam jak będzie ciepło, więc można sobie poradzić bez ciazowych ubran[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png

Ja mam 3 pary takich ciazowych spodni. Tylko ja nie lubię za bardzo poza domem w leginsach chodzić. Ale fakt, że największy brzuch przypadnie nam jak będzie ciepło, więc można sobie poradzić bez ciazowych ubran[emoji6]

74di4z17irk6mbgl.png

nzjdskjo26st1wtg.png
A mi wlasnie w leginsach najwygodniej. Albo spodniach na takiej gumce :
20180126_142013.jpg

Załączniki

• 20180126_142013.jpg
    20180126_142013.jpg
    82,4 KB · Wyświetleń: 313
reklama
Do góry