G
gosc12
Gość
Ja właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce
My mamy kredyt na dom nie było innej opcji albo budujemy coś swojego wykanczamy w całości i tylko raty płacimy albo idziemy wynajmować i płacić czynsz po przeliczeniu bardziej nam się opłacało wybudować wprawdzie co miesiąc płacimy 1600 zł ale mam dom duży wszystko urządzone taras 50m i ogród fakt jest to dużo ale tyle samo wyszło y nas wynajmowanie 2-3 pokojowego mieszkania
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My tez planujemy wziac w przyszlosci na dom, ale zobaczymy jak to bedzie. Czy nam dadza az tak duzy kredyt. Chyba, ze uda nam sie chociaz czesc odlozyc. Jak narazir jest ciezko mimo pracy za granica K. W ogole nie odczuwam ze zarabia wiecej.
Mnie naszla ochota na czekolade, roztopilam 2,5 dodalam masla i mleka i sie zajadamZapraszam do mnie na beziki z śmietana musem i owocami![]()
![]()
Dziewczyny czy wy tez tak reagujecie na słodkie??? Ja mam bzika na punkcie słodyczy... boje się żebym zabardzo nie przytyła ![]()
Niestety, boje sie zebym cukrzycy nie dostala. Przed ciaza zjadlam tabliczke / dwie na miesiac a teraz.. Ciaglr i ciagle slodkie. Osoba patrzac na to z boku by zwymiotowala od takiej ilosci