reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja właśnie wstałam po 2 godzinnej drzemce
My mamy kredyt na dom nie było innej opcji albo budujemy coś swojego wykanczamy w całości i tylko raty płacimy albo idziemy wynajmować i płacić czynsz po przeliczeniu bardziej nam się opłacało wybudować wprawdzie co miesiąc płacimy 1600 zł ale mam dom duży wszystko urządzone taras 50m i ogród fakt jest to dużo ale tyle samo wyszło y nas wynajmowanie 2-3 pokojowego mieszkania

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

My tez planujemy wziac w przyszlosci na dom, ale zobaczymy jak to bedzie. Czy nam dadza az tak duzy kredyt. Chyba, ze uda nam sie chociaz czesc odlozyc. Jak narazir jest ciezko mimo pracy za granica K. W ogole nie odczuwam ze zarabia wiecej.

Zapraszam do mnie na beziki z śmietana musem i owocami
1517155373-0d25edb01f82cd3f-aaaaaa.jpeg

16udyx8di9hvrs5t.png
Mnie naszla ochota na czekolade, roztopilam 2,5 dodalam masla i mleka i sie zajadam :D

Dziewczyny czy wy tez tak reagujecie na słodkie??? Ja mam bzika na punkcie słodyczy... boje się żebym zabardzo nie przytyła ‍♀️

Niestety, boje sie zebym cukrzycy nie dostala. Przed ciaza zjadlam tabliczke / dwie na miesiac a teraz.. Ciaglr i ciagle slodkie. Osoba patrzac na to z boku by zwymiotowala od takiej ilosci :D

reklama
No nam sie na pewno nie uda. A u nas jest taki problem, ze od ok.2 lat gasnie nagle w trakcie jazdy i nikt nie moze znalezc przyczyny. Juz tyle w nim wymienilismy czesci, ze jest w srodku prawie jak nowka[emoji6] No ale problem nadal jest i nie wiadomo co. A stres jezdzic, bo nigdy nie wiadomo kiedy zgasnie. Czasem jezdzi tydzien lub dwa i nic, a potrafi zgasnac jednego dnia kilka razy. Czesto zapala od razu, a czasem po dluzszej walce[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
U Nas też tak było! 3 razy w ciągu roku wymienialiśmy jedna część. Czujnik położenia wału rozrządu. I własnie było tak że jak zapalała sie kontrola "check engine" to odpalał dopiero za którymś razem. W trakcie jazdy tez gasl i nie wiadomo czy odpali od razu czy co. Na szczęscie te czujniki kosztują koło 100 zł i Ł sam wymienia. Ale masakra. Nigdy wiecej opla :D

U Nas też tak było! 3 razy w ciągu roku wymienialiśmy jedna część. Czujnik położenia wału rozrządu. I własnie było tak że jak zapalała sie kontrola "check engine" to odpalał dopiero za którymś razem. W trakcie jazdy tez gasl i nie wiadomo czy odpali od razu czy co. Na szczęscie te czujniki kosztują koło 100 zł i Ł sam wymienia. Ale masakra. Nigdy wiecej opla :D
Ale skonczylo sie to po wymiania tego czujnika?
Bo u nas tez sie ta kontrolka zapala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

[QUOTE="klaudiaa975, post: 16209283, member: 179056"
Mnie naszla ochota na czekolade, roztopilam 2,5 dodalam masla i mleka i sie zajadam :D
Niestety, boje sie zebym cukrzycy nie dostala. Przed ciaza zjadlam tabliczke / dwie na miesiac a teraz.. Ciaglr i ciagle slodkie. Osoba patrzac na to z boku by zwymiotowala od takiej ilosci :D[/QUOTE]
No ja codzienni coś słodkiego szamam. Staram się naprawdę mało ale czasem jak się dopadnę...

Ale skonczylo sie to po wymiania tego czujnika?
Bo u nas tez sie ta kontrolka zapala.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Tak :) Tylko musicie iść do elektryka żeby zczytał błędy z komputera pokładowego. Tylko niech go nie czyści bo to nic nie da. Jeśli to nie czujnik położenia wału rozrządu, to czujnik położenia wału korbowego. Jestem tego pewna. A jeśli napiszesz, że też macie opla to dam sobie za to rękę uciąć :D Tylko niech Wam to wymieni ktoś zaufany, bo u Nas za pierwszym razem jak Ł nie wiedzial jak to się robi to mechanik wziął kase za nowy czujni ki wymiane, a sie okazało że włożył Nam stary tylko wyczyszczony i dlatego po miesiacu było znowu to samo...

reklama
Do góry