izabella87
Fanka BB :)
Niby są, ale wtedy większe szanse na poronienieUuu to rzeczywiście słabo. A jak się nie znajdą to nd czy te 2stopnia brane są pod uwagę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Niby są, ale wtedy większe szanse na poronienieUuu to rzeczywiście słabo. A jak się nie znajdą to nd czy te 2stopnia brane są pod uwagę?
To trzymam kciukiNiby są, ale wtedy większe szanse na poronieniechociaż takie badanie to godzina szukania, a tutaj będą siedzieli 5 godzin i szukali najlepszych
u nas też słabe nasienie+moja endometrioza. Na 6zapladnianych 5 się zaplodnilo a 3 dotrwaly do5dobyDoczytalam i mam juz noc z glowy[emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]u mnie to już 3 raz... pierwsze podejście, max pięknych zarodków z każdego ciąża i ... koniec
chce umrzeć
Pierwszy transfer udany. Ale z nd. U dr gCześć dziewczyny
W piątek zaczęłam czytać forum, zatrzymałam się w 2015 roku, ale żadna z historii nie opisywała starań ze słabym nasieniem, czy któraś z Was może opisać, jakie są szanse na uzyskanie zarodków ? Mam ok 19 pęcherzyków, jutro punkcją, zaczyna się stres o to czy cokolwiek uda się zapłodnić.
Jakie macie doświadczenia z invimed we Wrocławiu? I dr gizlerem ?
A kiedy miałaś transfer ?To trzymam kciukiu nas też słabe nasienie+moja endometrioza. Na 6zapladnianych 5 się zaplodnilo a 3 dotrwaly do5doby
bedzie dobrze
![]()
I po co ci to bylo... kochana nie ma sie co rozczulac tylko w koncu trzeba qrwa znalezc przyczyneDoczytalam i mam juz noc z glowy[emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21][emoji21]
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
Życzę i Tobie [emoji4]Gratulacjezawsze marzyłam o bliźniakach
Uuu Kochana moja blastka już ma 16m-cyA kiedy miałaś transfer ?![]()
Uuu Kochana moja blastka już ma 16m-cyi zaczyna mówić
2lata temu mialam pierwszy transfer... We wrześniu wróciliśmy po rodzeństwo ale niestety bez powodzenia a w listopadzie również porażka. Ale trzeba walczyć dalej
![]()
No wlasnie...tylko wez i znajdz...ale te kariorypy zrobcie jak nie robiliscie.I po co ci to bylo... kochana nie ma sie co rozczulac tylko w koncu trzeba qrwa znalezc przyczyne