olaaa7
Fanka BB :)
U mnie cały czas bez zmian, nie mam żadnych dolegliwości, ani raz nie miałam bliskiego spotkania z kibelkiemJest lepiej ale zdarza mi się zwymiotowac [emoji53]. A i was jak?
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie cały czas bez zmian, nie mam żadnych dolegliwości, ani raz nie miałam bliskiego spotkania z kibelkiemJest lepiej ale zdarza mi się zwymiotowac [emoji53]. A i was jak?
![]()
No i oby tak dalej aż do porodu [emoji4]. Ja właśnie po nie przespanej nocy mała goraczkowala wymiotowala kaszle masakra nie spałam całą noc czuwałam nad moją bidulka na 9.45 lekarz oby to nic poważnego bo od soboty się rozkręca chrobsko[emoji53]U mnie cały czas bez zmian, nie mam żadnych dolegliwości, ani raz nie miałam bliskiego spotkania z kibelkiem![]()
Ola moja kolezanka tez nie ma slubu koscielnego, a dwoje dzieci ochrzczonych. Jak pierwszego chrzcili to nawet cywilnego jeszcze nie mieli. Ksiadz pogadal sobie, ze jest okazja itd. No i ochrzcil, bo dziecko nie jest winne grzechom rodzicow[emoji6]No my niestety kościelnego nie planujemy bo nie mamy takiej możliwości bo nie mamy unieważnionych ślubów. No zobaczymy jak to będzie. Planujemy w maju przejść się do kancelarii i dopytać co i jak.
No wlasnie. Moja siostra jest chrzestna corki to nie bedzie i tego dziecka[emoji6] A wiecej kandydatow brak[emoji53]My mamy szczęście, że moja siostra nie ma ani jednego chrześniaka a brat M też nie jest chrzestnym dla dzieci M, więc chociaż w tej kwestii nie będzie problemu. Gorzej już przy drugim dziecku, też będziemy musieli szukać wśród kuzynostwa.
O to super czas Cie czeka[emoji3] Nie dosc ze odpoczynek to jeszcze dwie wizyty[emoji3]Dzień dobryU mnie od listopada każdy dzień bez kawy, jakoś nie mogę odzyskać do niej ochoty. Korzystaj z wolnego i odpoczywaj
Ja jutro wolne, chociaż czeka mnie wizyta u endokrynologa o 10:10, ale mam nadzieję, że od 11:30 będę miała już luz i czas na odpoczynek
A od przyszłego poniedziałku 2 tygodnie wolnego
W końcu będę mogła się polenić [emoji14] Już nie mogę się doczekać bo w pierwszym tygodniu urlopu mam gina a w drugim drugie prenatalne
![]()
Noo ale już czuję stres. Jakoś zaczęłam się martwić, że coś jest nie takO to super czas Cie czeka[emoji3] Nie dosc ze odpoczynek to jeszcze dwie wizyty[emoji3]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jasne, jak Cie to martwi to idz. Lepiej pojsc raz za duzo niz raz za malo.A ja dziś zadzwonię się zarejestrować prywatnie do gin z moimi bólami brzucha.
![]()
No rozwodve chyba nie.Ja mam jedną tylko i chyba więcej mieć nie będę bo chyba rozwódce nie pozwolą.
Przyjmie mnie na 13.20Jasne, jak Cie to martwi to idz. Lepiej pojsc raz za duzo niz raz za malo.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017