olaaa7
Fanka BB :)
To super, daj znać po wizycie czy wszystko ok.Przyjmie mnie na 13.20
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super, daj znać po wizycie czy wszystko ok.Przyjmie mnie na 13.20
![]()
HejDziś kończymy 17 tydzień
Dziewczyny jak się liczy miesiące ciąży? 18 tydzień rozpoczęty to już piąty miesiąc czy dopiero skończony zaczynam liczyć jako 5 miesiąc?
Orientujecie się jak to jest ze ślubami cywilnymi w niedzielę? Czy w ogóle się odbywają?
Oczywiście żeby nie było za fajnie to od zaczęłam się znowu stresować czy wszystko jest ok, martwię się, że jeszcze nie czuję żadnych ruchów a brzuch nie rośnieA wizyta dopiero 8 lutego.
Super, że u Was wszystko dobrzeMam nadzieję, że chociaż już mdłości Ci odpuściły
@Karla88 mogłabym prosić o nazwę Twojego sklepu na fb? Też chciałam polubić i poprzeglądaćWidziałam, że chyba wczoraj już pisałaś ale nie dam rady odkopać
![]()
Ja nigdy nie przepadałam specjalnie za pieczonym mięsem, ogólnie za mięsem na ciepło, wędliny mogą być. Teraz w ciąży mam tak samo, niby zjem ale raczej nie ze smakiem.odrzuciło którąś od mięsa, bo ja jak widzę mięso na obiad to coś mi się dzieje. Nie smakuje mi kompletnie.
Ooo dziękuję za namiaryJa zazdroszczę małego brzuszka ja już powili nawet zdj do sklepu nie mogę robić a ruchami się nie przejmuj to bardzo indywidualna sprawa możesz zacząć czuć w 18 ale tez w 21
Moj sklep to Candy floss![]()
![]()
Ooo dziękuję za namiaryByłam cały czas po wizycie spokojna aż tu nagle znowu mnie dopadły jakieś czarne myśli. Dziewczyny myślicie, że na takim etapie ciąży już możemy się mniej martwić o dziecko?
I oby tak dalej [emoji106]U mnie cały czas bez zmian, nie mam żadnych dolegliwości, ani raz nie miałam bliskiego spotkania z kibelkiem![]()
Uuu, masakra.. Oby nic poważnego...No i oby tak dalej aż do porodu [emoji4]. Ja właśnie po nie przespanej nocy mała goraczkowala wymiotowala kaszle masakra nie spałam całą noc czuwałam nad moją bidulka na 9.45 lekarz oby to nic poważnego bo od soboty się rozkręca chrobsko[emoji53]
![]()
Nie martw się, wszystko jest dobrze, maleństwo ładnie rośnie [emoji106]Noo ale już czuję stres. Jakoś zaczęłam się martwić, że coś jest nie tak![]()
Mnie odrzuciło, nigdy jakoś szczególnie nie przepadałam za mięsem, ale teraz to nie ma siły, żeby mnie coś zmusiło do zjedzenia mięsa. W poprzedniej ciąży też tak miałam, więc się tym nie przejmujęodrzuciło którąś od mięsa, bo ja jak widzę mięso na obiad to coś mi się dzieje. Nie smakuje mi kompletnie.
Trochę tak...odrzuciło którąś od mięsa, bo ja jak widzę mięso na obiad to coś mi się dzieje. Nie smakuje mi kompletnie.