reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja jestem jedynaczką, O. ma jednego brata, więc mam "do dyspozycji" kuzynkę i żonę kuzyna... Ale nie wiem jeszcze, będę myśleć za parę miesięcy...

0d1yrjjgtd95fou3.png
No jasne, jeszcze jest dużo czasu ;-) chociaż ja planuję chrzcić około 2miesiace po urodzeniu. Wcześniej sale trzeba zamówić, o zaproszenia hehe :-)

reklama
Powiem szczerze, że bardzo często w weekendy albo umawiamy się razem w restauracji, albo ktoś gotuje.. więc w weekendy przeważnie obiady z głowy :)
Powodzenia z dzisiejszymi lekarzami..!

Mam nadzieję że Wam nie umknie, tylko przełożycie na później :)

Ja też 8 :)

Ty też?? Chyba nie ogarnęłam wcześniej..

Hej laski...

nie wiem o co chodzi ale jest mi mega niedobrze od rana... w dodatku dziecko wróciło wczoraj z nart i okazało się że jedno z dzieci miało szkarlatynę... :confused2::confused2::confused2: Super...
Tak my też po rozwodach :) To była najlepsza decyzja w moim małżeństwie jaką podjęłam - zakończenie go, bo mój eks mąż to totalna porażka, narcyz, cham, do tego tyran i można by jeszcze długo wymieniać jego wspaniałe cechy. Szkoda tylko, że to wszystko najczęściej wychodzi dopiero po ślubie.

Kochana mozesz byc chrzestna
Ja mam slub cywilny tylko i ksiadz nie robil problemu tym bardziej ze powiedzialam mu ze jest w pismie kanonicznym cos takiego jak swiadek chrztu. Pelni on role rodzica chrzestnego. Nie bylam u spowiedzi a dziecko normalnie moglam podawac. I w ten sposob mam 2 prawie 4 letnich chrzesniakow.

Ja w 1 ciazy mialam takie ciśnienie na kakao. Teraz jakos nie mam na nic. Jem bo musze !

Witam z rana ,dzieciaków wywalilam do szkoly ja sama zaraz biore sie za ogarbianie domu bo przez weekend mojej niedyspozycji zrobil sie istny syf. Glowa boli zatoki mecza...ehhhh

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak faktycznie jest cos takiego jak swiadek chrztu, ktoey tylko poswiadcza o odbyciu sie chrztu. Natomiast eodzic chrzestny zobowiazuje sie pomagac rodzicom w wychowywaniu dziecka w wierze[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Witam wszystkie mamusie [emoji4] przez remonty mieszkania nawet nie mam kiedy do was zajrzec... Nie wspomne o nadrobieniu.
Pewnoe wiekszosc z was już zna płeć maluszka ja dopiero mam wizytę w czwartek po miesięcznej przerwie i juz się nie moge doczekać

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry