reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Te szczepienia to i moja zmora, już teraz. Takie maleństwa, ale jak widać są bardzo silne i dzielne. Mam nadzieję, że i mój mąż będzie nam towarzyszył, bo ja to mogę się poryczeć, jak usłyszę płacz. Robicie szczepienia 6w1?
Ja jeszcze nie orientuje się dokładnie z tymi szczepieniami, ale z tymi 6w1 chodzi o to, że tylko 1 kłucie? Bo te refundowane słyszałam, że są rozdzielone i kilka razy kłują. Ja to napewno wezmę te płatne, bo wolę zaoszczędzić cierpienia dziecku i sobie. I ogólnie jestem za szczepieniami i będę szczepić na wszystko, te dodatkowe też.

reklama
Ja jeszcze nie orientuje się dokładnie z tymi szczepieniami, ale z tymi 6w1 chodzi o to, że tylko 1 kłucie? Bo te refundowane słyszałam, że są rozdzielone i kilka razy kłują. Ja to napewno wezmę te płatne, bo wolę zaoszczędzić cierpienia dziecku i sobie. I ogólnie jestem za szczepieniami i będę szczepić na wszystko, te dodatkowe też.
Tak w tych 6w1 jest jedno wkłucie. U nas na pierwszym szczepieniu w sumie były dwa wkłucia, bo jeszcze na NFZ na żółtaczkę przypominająca była.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom

Zdrzemnę się na ławce .
orca-image-1517233330177.jpg_1517233330573.jpeg

Załączniki

• orca-image-1517233330177.jpg_1517233330573.jpeg
    orca-image-1517233330177.jpg_1517233330573.jpeg
    350,3 KB · Wyświetleń: 460
Tak w tych 6w1 jest jedno wkłucie. U nas na pierwszym szczepieniu w sumie były dwa wkłucia, bo jeszcze na NFZ na żółtaczkę przypominająca była.

Napisane na Redmi 4X w aplikacji Forum BabyBoom
Różnią się nie tylko ilością wkłuc i cena .
Zdania są podzielone które lepsze ha ha ha jak we wszystkim hi hi hi
Ja szczepie 6w1

Te szczepienia to i moja zmora, już teraz. Takie maleństwa, ale jak widać są bardzo silne i dzielne. Mam nadzieję, że i mój mąż będzie nam towarzyszył, bo ja to mogę się poryczeć, jak usłyszę płacz. Robicie szczepienia 6w1?
Tak wykupilismy 6w1 bo nie miałabym sumienia dawać im.tyle klucia w jeden dzień... Dodatkowo Jeszcze pneumokoki i rotawirus

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja to napewno będę prala wszystko w proszku dla dzieci. Sama mam problemy z alergia i był taki czas, że swoje ubrania musiałam prac w loveli. Jeśli chodzi o kosmetyki dla dzidziusia myślę, że na początek daruje sobie też te popularne drogeryjne, a wybiorę jakieś apteczne - hipoalergiczne emolienty itp.

Wejdz sobie na bloga Sroka o...
Ona analizuje produkty pod wzgledem skladu i doradza co sie najlepiej nadaje.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry