reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Czesc dziewczynki- Hausfrau teraz to na bank sie uda, powodzenia. Pokaz im co potrafisz.
Ataata pamietam jak ja bylam w ciazy, jadlam dwa sniadania jedno o 7, drugie o 9, potem dwa obiady i chyba trzy kolacje. Och jakie to byly piekne czasy... mam nadzieje ze jeszcze kiedys tego doswiadcze.
Milego dnia zycze.
Hausfrau napisz nam jak poszlo.

reklama
Cześć dziewczynki ,ja tak tylko na chwileczkę wpadłam się przywitać,bo za kilka minutek wybywam do pracy:wściekła/y:.

Beatko ,:-)
Hausfrau ,ja także Ci życzę powodzonka i trzymam kciuki!:-D
Fifi ,:-)
Antiope ,:-)
Sreberko ,:-)
Wagnies ,moje gratulację!:-D:tak: Wiedziałam,że sobie poradzisz i wszystko będzie super!:-)
Ataata ,:-) Pogłaskaj brzunio od ciotki.;-)
Puchatko ,Ty także pogłaskaj brzunio.Jak się czujesz?:-D
Iwonko ,głaski dla fasolki w brzucholku.:-)
Asiu ,:-)
Ewciu ,:-)

Jak kogoś pominęłam to z góry przepraszam
Buziaki dla wszystkich i miłego dzionka życzę.:-D
Uciekam do roboty.:-(

Ta rozmowa to dopiero w środę o 10.00 ale to mnie zdopingowało i teraz własnie przejrzałam Siegener Zeitung (lokalna gazeta) i chyba wyslę jeszcze kilka podań o pracę. :tak:

wagnies nareszcie się znalzłaś!
kiniusia udanego dnia w pracy!

Beata2710 a dużo przytyłas podczas ciąży?? Bo ze zdjęć wynika, że jesteś niezła laska ;-)

Poczta na onecie nie działa coś...

Kurcze usilowalam nadrobic moje zaleglosci... i doszlam do strony 648... buuu kiedy ja to przeczytam...
Z tego co doczytalam to dzialo sie u nas, dzialo... i jaka impreza mnie ominela :-(
No i chyba moja "ulubiona" kolezanka sie obrazila...

Fifi to byl Rajd Wisly - Puchar PZM-tu. A ja na razie jestem w zawieszeniu i od zadneo nie naleze ale pewnie na dniach sie to wyjasni....

Kiniusia wiesz to wcale dla mnie nie bylo takie oczywiste ze sobie poradze... i dopiero dzisiejsze rozmowy z ludzmi przekonaly mnie do tego ze jednak calkiem dobrze mi to wyszlo...

Hausfrau jestem, jestem... nastepny rajd pewnie dopiero w grudniu wiec chyba w najblizszym czasie nie znikne ;-)

Hausfrau 15 kg, tylko ja mam dobra przemiane materii, duzo jem i duzo s...
Bardzo szybko wrocilam do swojej wagi po porodzie , juz po miesiacu wchodzilam w ubrania sprzed ciazy, synek dal mi niezle w kosc, i mialam slub na glowie.
Ale tak patrze na Twoje zdjecia slkubne to tez niesla z Ciebie laska. Jestem wzrokowcem mam wrazenie ze gdzies juz Ciebie widzialam, ta twarz taka znajoma.Ciekawe co?

Wagnies pytam bo sama fo MAK'u naleze. I czasem biore udzial w roznych rajdach..oczywiscie od strony organizacyjnej

Hausfrau Beata pisala cos o Twoich zdjeciach slubnych. Gdzie one sa? Moge je zobaczyc?

hej lasencje...dziendoberek z popoludnia
widze ze weekend stal pod znakiem heblowania....to dobrze...czekamy na wyniki;-)
waaaagnies....ale cie dlugo nie bylo...to bombastycznei, ze taka dobra jestes w te klocki, wypinam sie na kolege ktory sie wypial;-)
ewciu...witaj znow przepadku odnaleziony:-) trzymam kciuki
bastra to nadal przepadek...gdzie ona jest?
gosiu i jak psikanie?
puchaciu i jak kaszelek?
hausfrau...powodzenia...moze zajrzyj na strone internetowa twojej izby, napewno jest jakas kammer do spraw finansow, tam maja czasem jobbörse... i wysylaj wszedzie gdzei sie da na chybil trafil, nie tylko tam gdzei sa oferty pracy...ja znalazlam teraz swoja prace, bo sie bezposrednio w biurze zapytalam czy czegos nei maja
wszystkei was (nie wymieniam zeby nie pominac)goraco witam w ten nowy tydzein...staraczki moje wy kochane...i trzymam kciuki za kontrolowane wpadki ;-):-):-)

hej dziewczynki
witam sie z wami w ten koszmarny poniedzialek:-(
strasznie u mnie net sie wlecze, zawalu mozna dostac,
wpadne pozniej, musze nadrobic i poczytac co sie wczoraj dzialo

pozdrawiam was i buziam milego dnia:-)

gosiu a czemu koszmarny?:-(
hausfrau....:: IHK Siegen :: IHK Siegen - INTERNET tam masz firmendatenbank....skorzystaj z tego...moze znajdzeisz cos ciekawego...twoja specjalnosc to rechnungswesen czy tak? powodzenia
fifi...i jak tam dzionek mija?
beatka....15 kilo powiadasz....no to niezle, ze wrocilas do figury....bo niezla laska jestes

reklama
Do góry