reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Też ją mam, dostałam od męża na Mikołaja :D

Co do dziwnych imion - w szkole miałam kumpla o imieniu.... Saturnin...

No i czasem przypomina mi się, jak Abelard Giza był u Wojewódzkiego, i rozmowę o imionach w jego rodzinie ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png
Moja pani onkolog ma na imię Albertyna. Raz miałam styczność z "Marszalem". Tak, w dowodzie miał wpisane imię "Marszal". Mówi, że rodzice dużą krzywdę mu tym zrobili, ale przynajmniej łatwo zapamietać :D

Szybka jestes [emoji13][emoji13] ja tydzien sie zastanawiałam nad plytkami i dalej mam watpliwosci ale juz kupione i odwrotu nie ma [emoji13]

0d1ysek27fwlna7d.png
Mojemu sie nie podobaja:( ale trudno sie mowi:( a Wy fo myslicie? To ma byc miedzy szafkami kuchennymi szafki beda biale blat drewno
1.jpeg

Załączniki

• 1.jpeg
    1.jpeg
    32 KB · Wyświetleń: 272
Ja zaszłam w teoretycznie niepłodne hahaha :D Okres zawsze jak w zegarku, cykl 28 dni i nawet zawsze dostawałam rano :D W ciąże zaszłam prawdopodobnie w 5dniu cyklu. Dlatego nigdy u siebie nie będę stosować kalendarzyka jako metody antykoncepcji :)
A co ja mam powiedzieć skoro ja miałam przez ginekologa stwierdzony cykl bezowulacyjny a endometrium (czyli wysciolka macicy ) było do dupy ( za cienkie przez co jajeczko ma problem się umiejscowic w macicy) [emoji16] 10mcy starań a zeszliśmy w najgorszym cyklu jaki byl[emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Do góry