reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

1517406859-79427e681b7f77a0-aaaaaa.jpeg
to mi się np. Bardzo podoba [emoji16] z ciekawości popatrzyłam na internecie teraz jakie są zdjęcia :) może faktycznie skuszę się na taka sesje :) muszę się obeznac cenowo

f2w39n7303c24ozn.png

Kiedys dalam moje pokazac chyba tam ... no sliczna pamiatka;)
 
reklama
Ja slyszalam ze sklepowe kaszanki krwi prawdziwej nie widzialy ale ile w tym prawdy....

7u22gzu3fqrpf7u3.png
Ale przecież każda wędlina, mięso itd było wcześniej surowe, steki też były z krwią przed upieczeniem... Ważne, żeby nie jeść surowego, ale po obróbce termicznej (porządnej!) można jeść i mięso, i kaszankę i to, czego nie można na surowo bo jest surowe ;)


0d1yrjjgtd95fou3.png
 
W tym artykule co któras wklejila to pisze , że nie ma 100% pewności zabicia tych wszystkich bakterii mimo obróbki no i jest tam witamina A tak jak w wątrobce której kobiety w ciąży niepowinny spozywac więc nie wiem :D z moim panikarskim podejściem do wszystkiego to nieryzykowalabym bo do lipca chyba bym niezasnela :D

No to ci mowie hih
Ja pierwsza ciaxa panikara az nad to , ta ciaza yriche inna spokojniejsza...
ale ta kaszanka mi w mozgu zostala ze ta krew , nie mam pewnosci
 
reklama
Ale przecież każda wędlina, mięso itd było wcześniej surowe, steki też były z krwią przed upieczeniem... Ważne, żeby nie jeść surowego, ale po obróbce termicznej (porządnej!) można jeść i mięso, i kaszankę i to, czego nie można na surowo bo jest surowe ;)


0d1yrjjgtd95fou3.png

No to szynke parmenska mozna po zamrozeniu 48h
Ja tylko jem kurczaka z miesa no I szynke parmenska wedzona
Niewiem co z ta kaszanka...,, nie probowalam opinia zla
Moze ktoras z was spribuje kto lubi I da znac czy ok [emoji1]no bo insczej jak sie dowiem
 
Do góry