Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez nie znosze cw ale mam zalecony na kregoslup basen i cw stricte właśnie na bóle, mialam rehabilitację i tam mi pokazali jak cw ale brak mi samozaparcia.. w moim mieście sa cw specjalne dla ciężarnych właśnie na mięśnie kegla, miednicy, kręgosłup... przyda sie do porodu i zeby tak nie cierpiec hak bedzie jeszcze więcej dźwigania bo brzuch będzie rósł i jak boli teraz to potem będzie jezzcze gorzejJa też nie ćwiczę, nigdy nie lubiłam. Wystarczy, że cały dzień biegam tu i tam
Kurde, a ja zjadłam jogurt i ledwo żyje... Mam nadzieję, że usne szybko, żeby mnie tak nie mdliło już...
Poduszka ciazowa jest mega opcja. Kupiłam ją dopiero teraz i cenie sobie ten zakupJak ja bym chciała tak zasnac bez problemu.. nie dosc, ze nie ma dla mnie wygodnej pozycji to jeszcze gdzies do 3 pewnie bede sie meczyc jak codziennie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam poduche[emoji7]Jak ja bym chciała tak zasnac bez problemu.. nie dosc, ze nie ma dla mnie wygodnej pozycji to jeszcze gdzies do 3 pewnie bede sie meczyc jak codziennie
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom