Swietnie ! Wkoncu po takiej przerwieKochand od jutra jedziemy z koksem i dolaczam Menopur w dawce 225j i zaczynam produkcje pieknych jajek![]()
reklama
WitajcieByła na forum już jedna dziewczyna która brala ovitrelle na początku ciąży. ( zaraz po tym jak pojawiło się ciałko żółte)
Może @dżoasia ( nasza pamięć podręczna) będzie pamiętać która.
5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!A ilu dniowy miałaś zarodek i kiedy dokładnie transfer?
Czyli dzisiaj 7dpt a to oznacza że zaczyna5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!
się rozkręcać
Szczescie1986
Fanka BB :)
Hmm No to dużo tego a ja nic nie mialamAcard na rozrzedzenie krwi i lepsze ukrwienie endometrium
Luteina to progesteron
Estrofem na budowe endometrium
Medrol to steryd na problemy immunologiczne czesto dawany w klinikach na wszelki wielki kazdemu
Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!
Musisz powtórzyć za dwa dni. Na tą chwilę trudno powiedzieć, ale coś się dzieje dlatego trzymam kciuki, żeby się ładnie rozkrecilo
agata2222
Początkująca w BB
Ja tez jestem 7 dni po transferze tylko mam plamienie podejrzewam ze nici już chodź lekarz mówił ze może być okres ... zarodek 5 dniowy z AH5dniowy i dokładnie tydzien temu w czwartek byl transfer!
A może plamienie implantacyjne??Ja tez jestem 7 dni po transferze tylko mam plamienie podejrzewam ze nici już chodź lekarz mówił ze może być okres ... zarodek 5 dniowy z AH
Hejwitajcie mamuski dawno mnie tutaj nie bylo hehe moj synek ma juz 3 lata teraz w tym cyklu idziemy po drugie nasze szczescie !! czy ktors z was jest po crio? jak dlugo trwalo od pierwszej wizyty zanim ci podali zarodek?
reklama
Tydzien po transferze beta tylko 17
Podziel się: