reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Dziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
Super, że wszystko ok. Jaka duża dziewczynka :)

No właśnie dla mnie to jest faworyt. Bardzo lekki cały na amortyzatorach, gondola z bambusa wentylowana. Bardzo lekki i zwrotny. Świetny materiał, prosty w składaniu i rozkładaniu.
Ja już się może nie "wtajemniczam" w kolejny wózek :p Miałam 2 do wyboru, z czego na chwilę obecną wyeliminowałam joolza i został jeden - cybex. A że okazało się, że są dwie wersje siedziska to dzisiaj od tego aż rozbolała mnie głowa :p Nie wspomnę już o tym, że pół nocy myślałam o tych wózkach i mojemu mężowi spać nie dałam, bo co chwile dzieliłam się swoimi przemyśleniami :p Najwyraźniej w tym sklepie nagadali mi głupot (chodzi o siedzisko). Dzięki dziewczyny, że mnie uświadomiłyscie!

Ja już się może nie "wtajemniczam" w kolejny wózek :p Miałam 2 do wyboru, z czego na chwilę obecną wyeliminowałam joolza i został jeden - cybex. A że okazało się, że są dwie wersje siedziska to dzisiaj od tego aż rozbolała mnie głowa :p Nie wspomnę już o tym, że pół nocy myślałam o tych wózkach i mojemu mężowi spać nie dałam, bo co chwile dzieliłam się swoimi przemyśleniami :p Najwyraźniej w tym sklepie nagadali mi głupot (chodzi o siedzisko). Dzięki dziewczyny, że mnie uświadomiłyscie!

Wiesz Ty cały czas mowilas o kubełkowym a w sklepie tylko utwierdzili Cię w tym.
Ja osobiście wole jak sie rozkłada to juz chyba bardzo indywidualne podejscie chociaż kiedyś cos czytałam ,ze na kręgosłup te kubełkowe są słabsze ale dzieci w takich jeżdżą i nie widzę,żeby krzywda im sie działa [emoji6]
Moze odpocznij od tego tematu i pamiętaj nie ma wózków idealnych [emoji12]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziś miałam wizytę planowa. Córcia ładnie rośnie i waży już 1570 gr [emoji4] Jeszcze ma miejsce żeby szaleć i prostowac nóżki [emoji3] Jest główką w dół a moja szyjka też zachowuje się dobrze. Coraz bliżej tego dnia [emoji5]
Super. Ciekawe ile moja JuZ waży. Ja wizytę mam za tydzień w środę i to będzie 32 tydzień

Sara wsunęła prawie 130 ml mleczka odciagnietego i spała cały czas . Ja w sumie się przekonałam ze mimo ze w domu robię wszystko i czuje się ok to jak podniosłam wózek żeby wjechać lub zjechać z krawężnika to czułam ból na ranie z lewej strony . Niby dwa tygodnie już minęły ale jednak to wszystko jeszcze musi swoje odczekać . No i nie wyglądam tak jak Ty dwa tygodnie po [emoji14][emoji14]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A czemu ja nie wiem jak ona wygląda 2 tyg po ? W ciąży wyglądała jak ja bez ciąży hi i co już jest szczupluteńka?
To ja swojej żądło daję 150 .... Bo mówię że będzie gruba i żołądek jej się rozciąganie ....
A Twoja juz tyle dostaje :szok:

A do mnie nie przemawia ani Cybex ani Joolz. Wizualnie to nie moja bajka. Poza tym nie lubię wózków, gdzie przednie koła są takie malutkie. Amortyzatory maja tylko przy kołach a nie na ramie. Gondola jak dla mnie wygląda jak wanienka. Ja jestem zdecydowana na Bebetto.

A do mnie nie przemawia ani Cybex ani Joolz. Wizualnie to nie moja bajka. Poza tym nie lubię wózków, gdzie przednie koła są takie malutkie. Amortyzatory maja tylko przy kołach a nie na ramie. Gondola jak dla mnie wygląda jak wanienka. Ja jestem zdecydowana na Bebetto.
Każdemu podoba się coś innego :) Wg mnie Bebetto może być, ale mojemu mężowi nie bardzo się podoba - powiedział, że budka wygląda jak pampers... On to zawsze jak coś powie to nie wiadomo czy śmiać się czy płakać :p To akurat było śmieszne, chociaż ja nie mam takich skojarzeń. Dla mnie od wyglądu ważniejsza jest jakość użytych materiałów, funkcjonalność. Wiadomo wygląd też ważny, każdy ma inny gust i tak jednym gondola przypomina wanienke, a innym pampersa :p

reklama
Do góry