reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny,
Najpierw muszę usprawiedliwić swoją irracjonalność nim przejdę do meritum. Otóż nie mam jak jutro iść na betę. Wróciłam do domu po pracy i pomyślałam a co mi tam machnę test. Nie miałam czasu siedzieć 5 minut z bobo testem, nie pokazał od razu krechy, to znaczy lipa i poleciałam do mamy.
Wróciłam i popatrzyłam na ten test a tam druga krecha. Jasna ale jest. Szok. Wiem, że testy po kilku godzinach są nic nie warte ale jeszcze mi się w życiu nie zdarzyło, żeby wyszedł pozytyw, gdy nie było ciąży, choćbym wywiercała oczami tę drugą kreskę, nawet po kilku godzinach. Może coś ruszyło. :) dzisiaj 5 dpt.
Oby to była faktycznie beta. :D

Mi też test nigdy nie pokazał drugiej kreski nawet po kilku godzinach jak nie byłam w ciąży. Dlatego ja myślę, że to dobry znak i jak najszybciej powinnaś zrobić betę :)

Czyli co od czego to zależy ??
Na naturalmym to jednak chyba może być@...ale to może dziewczyny wiedzą co i jak..bo ja na sztucznym za każdym razem podchodzę...duzo masz tej krwi?może to jakiś krwiak albo zadrapanie...Jesli bierzesz acard on rozrzedza krew i może się wydawac że jej dużo.... Nie czekalabym tych 2tygodni na badanie....

Na naturalmym to jednak chyba może być@...ale to może dziewczyny wiedzą co i jak..bo ja na sztucznym za każdym razem podchodzę...duzo masz tej krwi?może to jakiś krwiak albo zadrapanie...Jesli bierzesz acard on rozrzedza krew i może się wydawac że jej dużo.... Nie czekalabym tych 2tygodni na badanie....
Acart i zastrzyki cleksan na rozrzedzenie

reklama
Do góry