reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Starania 2018

No zobaczymy... Ale żebyście go widziały, jak są tylko filmy związane z ciążą to on tak ogląda, i patrzy na mnie i taki dumny. :D Albo jak było w Och Życie, facet pokazał na brzuch swojej żony ciężarnej i mówi "W piekarniku rośnie już ciasto" , mój w tym momencie zaczął znowu dotykać mi brzucha, pytam go jak myśli co tam jest? A on na to - ciasto! Ja w śmiech, mówię, że niestety nie jadłam dzisiaj ciasta a on dalej drąży temat i pyta, czy jest prawdopodobieństwo, że się udało, bo myśli, że jest duże. Mówię, że jest bardzo duże ale zobaczymy. Także taka tam historyjka. :D
Trzymam kciuki za Wasze małe duże szczęście [emoji7][emoji7] żeby już tam rosło :*

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja tam widzę jasniutka 2 kreskę i po cichu gratuluje, leć na betę!
Ja widzę na każdym teście także poczekam jeszcze spokojnie z tydzień i zrobię kolejny test jak @ nie nadejdzie. To dopiero 3 cykl, z synkiem zaskoczylo w 6 A test wyszedł około 60 dc dopiero więc mam czas [emoji4]

dqprj44jvvvhz460.png

Dalej jest śluzu masa, ale 21dc więc za szybko na test... A jeśli będzie biochemiczna czy coś to tylko niepotrzebnie będę załamana. Lepiej poczekać do terminu @.
Rozumiem Cię, że chcesz poczekać:). Sama wiele razy robiłam test np w 10dpo i było rozczarowanie ale tłumaczyłam sobie, że to za wcześnie a później gdy przyszła @ to już miałam załamanie bo człowiek miał nadzieję a tu małpa jednak przyszłao_O. Jednak czekam na Twoje testowanie jakbym czekała na swoje:p. Mnie korci, żeby za testować ale bardziej ze względu, że jestem chora i kuruję się różnymi specyfikami z apteki. Chociaż pewnie jakby wyszedł negatywny znów się wkurzę, potem złość przerodzi się w płacz. Piersi bolą mnie nadal ale nie tak jak wczoraj i przedwczoraj, do tego dziś zaczęło pobolewać mnie podbrzusze. Myślę, że jednak @ przyjdzie w niedzielę.

Rozumiem Cię, że chcesz poczekać:). Sama wiele razy robiłam test np w 10dpo i było rozczarowanie ale tłumaczyłam sobie, że to za wcześnie a później gdy przyszła @ to już miałam załamanie bo człowiek miał nadzieję a tu małpa jednak przyszłao_O. Jednak czekam na Twoje testowanie jakbym czekała na swoje:p. Mnie korci, żeby za testować ale bardziej ze względu, że jestem chora i kuruję się różnymi specyfikami z apteki. Chociaż pewnie jakby wyszedł negatywny znów się wkurzę, potem złość przerodzi się w płacz. Piersi bolą mnie nadal ale nie tak jak wczoraj i przedwczoraj, do tego dziś zaczęło pobolewać mnie podbrzusze. Myślę, że jednak @ przyjdzie w niedzielę.
Mnie brzuch bolał od 9dc do 10dc, potem cisza. Kilka dni bez jakiś objawów, no i od poniedziałku bodajże ten ogrom śluzu leci ze mnie. A piersi mnie w ogóle nie bolą, ale to za sprawą euthyroxu. Ostatni raz bolały mnie piersi we wrześniu 2017 przed @. Ja póki co wzięłam gripex i powoli gorączka spada, wskoczyło 37,7 także tragedii nie ma. Mnie też korci by zatestować, ale wiem, że to nie ma sensu.

reklama
Do góry