Nataliaa93
Fanka BB :)
Przejdzie jejMam 2 zarodki .... biorę pojedynczo
Łobuz mi się trafiłkochany łobuz zasypia po godzinie lub 2 na rękach
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Przejdzie jejMam 2 zarodki .... biorę pojedynczo
Łobuz mi się trafiłkochany łobuz zasypia po godzinie lub 2 na rękach
![]()
Jest też lili że swoimi bliźniakami karmiące na 2 cycki równocześnie -dasz Rade!Oj nie pamiętam,nie zdążyłam chyba poznać :-)) no to budzisz we mnie nadzieję :-))
Ile już ma ? Mają 8 tyg i czasem jej się zdąży usnąć przy jedzeniu .....albo przy położeniu nie ma protestu że słyszą sąsiedzi 4 metra wyżej .....Przejdzie jejteż tak miałam, teraz położę ja na macie albo do wózka , włączę szumisia i Ania zasypia - wiadomo nie zawsze ale coraz częściej
jak ja odkładam wieczorem do spania do łóżeczka, kręci się, opowiada i w końcu zasypia
![]()
Poczekaj poczekaj aż zaczną pełzacBliźniaki trafiają się grzeczne [emoji3] bierz dwa odrazu[emoji12] [emoji6]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
10 tygodniIle już ma ? Mają 8 tyg i czasem jej się zdąży usnąć przy jedzeniu .....albo przy położeniu nie ma protestu że słyszą sąsiedzi 4 metra wyżej .....
Szczesciara [emoji1] albo wynagrodzenie za ten cały trud przed, oby tak dalej.Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]
Jaka jestem dziś wyspana[emoji28][emoji33] moje dzieci o 21 dostały mleko i zasnely i obudziły się dopiero o 4 na kolejne. Wypiłpy i poszły dalej spać i pobudka o 7.45 na kolejne[emoji3][emoji3][emoji3] normalnie luksus [emoji4][emoji23]
moja o 22 zjadla 150 ml i o 3.30 ja obudziłam 
Nie, nie mam już. Mieliśmy 3 pieciodniowe. Pierwszy transfer 1 się nie udał. Crio tej dwojeczki udane [emoji6]@adunnnia90 masz jeszcze zarodki ?
Bierz na co czekać