reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ja mialam erotyczny z moim ginekologiem w roli glownej[emoji16]

7u22gzu3fqrpf7u3.png
To chyba masz niezłego ginekologa hahaha bo mój brzuch ma większy niż ja będę miała w 9mcu [emoji16][emoji16][emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Wiem[emoji23][emoji23]
Ja sama glupieje a ledwo co przezylam 9 mscy ciaxy

Czy baba zawsze sie tak kazda martwi o kazda ciaze I dziecko? Kurcze chyba kazda

Szukamy wciaz problemu wiecej usg niech mnie ktoras kopnie
Nie wszystkie się martwią, ja tylko odrobinkę od czasu do czasu [emoji14] liczę się z tym, że będę musiała się oszczędzać pod koniec, bo poprzednio były b problemy, ale martwię się raczej innymi aspektami, bardziej organizacyjnymi, więc póki jestem na chodzie, próbuję jak najwięcej ogarnąć, póki mogę.

Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek

A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane

16udyx8di9hvrs5t.png

Niestey Karla choroba nie wybiera

nieplodnosc np wybiera samych lekarzy ,’mialam wizyty u psychologa po ivf dr sama , mialam depresje nie mogac zajsc w ciaze I szukalam takiej ktora to przeszla

SLA ( poczytaj co to ;((), wybiera nawet bogatych nie pyta czy chca I wtedy co im pozistaje patrzenie tylko na swe bogactwo bo tylko galki oczne pracuja;(( pracowalam z takimi ludzmi , porozumieja sie dzieki komputerowi

Sasiad moj bardzo mlody!!! Zycie przed nim 29 lat a umiera na raka watraby !! ;((( nie ma szans sie dowiedzial ;(

A jak twoja pracownica? Zmienmy temat ;)) po co mowic o chorobach

Tycia a jaka nasz prace? Uważaj na siebie i tak jak pisesz skontaktuj się z innym lekarzem,a jeśli ci się macica podniesie to mówil że szyjka sie wydluzy? Czy narazie jest w porządku? A mieszkasz w Pl? Sorki ale już wszystkiego nie pamiętam:/

W wiekszej czesci siedzaca,wiec nie ma tragedii,chociaz odpoczac - nie odpoczne . Szyjka juz sie nie wydluzy,ale oby tylko sie nie skracala i nie otwierala. Nie mieszkam w Polsce.
Jola92- no wlasnie nic z tym nie mozna zrobic. Operacje plastyki pochwy po porodzie ( jesli nie chcemy wiecej dzieci). Moge cwiczyc miesnie Kegla,ale zeby widziec efekt trzeba robic to miesiacami.
No nic. Bede jakos z tym zyc :baffled:

Nie wszystkie się martwią, ja tylko odrobinkę od czasu do czasu [emoji14] liczę się z tym, że będę musiała się oszczędzać pod koniec, bo poprzednio były b problemy, ale martwię się raczej innymi aspektami, bardziej organizacyjnymi, więc póki jestem na chodzie, próbuję jak najwięcej ogarnąć, póki mogę.

To prawda rob teraz wszystko bo sama wiesz ze potem ciezko huh

U mnie tez pierwsza ciaza provlemowa po 29 tc ale teraz musi byc ok nie !!!

W wiekszej czesci siedzaca,wiec nie ma tragedii,chociaz odpoczac - nie odpoczne . Szyjka juz sie nie wydluzy,ale oby tylko sie nie skracala i nie otwierala. Nie mieszkam w Polsce.
Jola92- no wlasnie nic z tym nie mozna zrobic. Operacje plastyki pochwy po porodzie ( jesli nie chcemy wiecej dzieci). Moge cwiczyc miesnie Kegla,ale zeby widziec efekt trzeba robic to miesiacami.
No nic. Bede jakos z tym zyc :baffled:
Kochana a masz może luteinę ?

Dziewczyny, czy zauwazylyscie u siebie widoczne zyly na brzuchu ? Ja teraz smarowalam brzuch, zauwazylam, ze troche podrosl. Ale zaniepokoily mnie te zylki. Nie wystaja tylko przebijaja sie przez brzuch. Po calej calej dlugosci. Wstawie zdjecie. Moze bedzie widac. Zobacz załącznik 838188
Ja też mam szczególnie po bokach :) normalne tak samo jak na piersiach :) więcej krwi przez żyły teraz plynie

f2w39n7303c24ozn.png

Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek

A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane

16udyx8di9hvrs5t.png

No niestety choroby są straszne :( kocha gobpewnie mimo różnych przeżyć ( nigdy niewiadomo co człowieka może trafić po drodze .. ona dzielna na prawdę, a On wygrał żonę na "loterii "że mimo wszystko tak o niego i to wszystko walczy . Oby wystarczyło im obojgu siły by wszystko przetrwać .

reklama
Kupiłam sobie nowe spodnie dziś :) może nie ciążowe typowo ale wiązane i na gumie :) można pod brzuszkiem nosić spokojnie :)
1517924074-e49527e72e6585c4-aaaaaa.jpeg

p19u3e3k96v017tv.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
1517925896-ceacce5c5d5975b9-aaaaaa.jpeg
a ja zamówiłam sobie sukienkę na internecie [emoji16] o taka [emoji16] myślę, że trochę w niej pochodzę [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry