SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
To chyba masz niezłego ginekologa hahaha bo mój brzuch ma większy niż ja będę miała w 9mcu [emoji16][emoji16][emoji16]Ja mialam erotyczny z moim ginekologiem w roli glownej[emoji16]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To chyba masz niezłego ginekologa hahaha bo mój brzuch ma większy niż ja będę miała w 9mcu [emoji16][emoji16][emoji16]Ja mialam erotyczny z moim ginekologiem w roli glownej[emoji16]
![]()
Nie wszystkie się martwią, ja tylko odrobinkę od czasu do czasu [emoji14] liczę się z tym, że będę musiała się oszczędzać pod koniec, bo poprzednio były b problemy, ale martwię się raczej innymi aspektami, bardziej organizacyjnymi, więc póki jestem na chodzie, próbuję jak najwięcej ogarnąć, póki mogę.Wiem[emoji23][emoji23]
Ja sama glupieje a ledwo co przezylam 9 mscy ciaxy
Czy baba zawsze sie tak kazda martwi o kazda ciaze I dziecko? Kurcze chyba kazda
Szukamy wciaz problemu wiecej usg niech mnie ktoras kopnie
Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek
A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane
![]()
Tycia a jaka nasz prace? Uważaj na siebie i tak jak pisesz skontaktuj się z innym lekarzem,a jeśli ci się macica podniesie to mówil że szyjka sie wydluzy? Czy narazie jest w porządku? A mieszkasz w Pl? Sorki ale już wszystkiego nie pamiętam:/

Nie wszystkie się martwią, ja tylko odrobinkę od czasu do czasu [emoji14] liczę się z tym, że będę musiała się oszczędzać pod koniec, bo poprzednio były b problemy, ale martwię się raczej innymi aspektami, bardziej organizacyjnymi, więc póki jestem na chodzie, próbuję jak najwięcej ogarnąć, póki mogę.
Kochana a masz może luteinę ?W wiekszej czesci siedzaca,wiec nie ma tragedii,chociaz odpoczac - nie odpoczne . Szyjka juz sie nie wydluzy,ale oby tylko sie nie skracala i nie otwierala. Nie mieszkam w Polsce.
Jola92- no wlasnie nic z tym nie mozna zrobic. Operacje plastyki pochwy po porodzie ( jesli nie chcemy wiecej dzieci). Moge cwiczyc miesnie Kegla,ale zeby widziec efekt trzeba robic to miesiacami.
No nic. Bede jakos z tym zyc![]()
Ja też mam szczególnie po bokachDziewczyny, czy zauwazylyscie u siebie widoczne zyly na brzuchu ? Ja teraz smarowalam brzuch, zauwazylam, ze troche podrosl. Ale zaniepokoily mnie te zylki. Nie wystaja tylko przebijaja sie przez brzuch. Po calej calej dlugosci. Wstawie zdjecie. Moze bedzie widac. Zobacz załącznik 838188
Może @_agnieszka_ dopiesze obok terminu porodu nasza płeć i może jak ktoś już wie imue,już za dużo tych watkow
Aga bo ty ta listę prowadzisz ?
Lekarz jej powiedział ze ma zaburzenia schizoafektywne i wystarczy z będzie brać tabletki min 2 lata które pozwoliła mu normalnie funkcjonować ale musi brać to warunek
A powiem wam ja nie wiem czy świat schodzi czy życie takie głupie dziś mi teściowa gada ze nasza sąsiadka została wdowa laska 32 lata 3 dzieci mąż był chory na schizofrenie podobno miała piekło przestał brać tabletki i się powiesił
Jak zaczęłam czytać o tej schizofrenii to powiem wam to jest przerąbane
![]()
Kupiłam sobie nowe spodnie dziśmoże nie ciążowe typowo ale wiązane i na gumie
można pod brzuszkiem nosić spokojnie
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3