dżoasia
Fanka BB :)
dokładnie dlatego zawsze 6dpt witam się z paniami w laboDokładnie
Poza tym jak była by biochemiczna to chce o niej wiedzieć dla dobra przyszłego leczenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dokładnie dlatego zawsze 6dpt witam się z paniami w laboDokładnie
Poza tym jak była by biochemiczna to chce o niej wiedzieć dla dobra przyszłego leczenia
Super! Duzo zdrowka dla Was! [emoji173] Rosnijcie zdrowo [emoji4] [emoji9]Cześć dziewczyny, bąbel ma już 14mm serduszko bije jak dzwon, wszystko dobrze, mama najszczęśliwsza na świecie! :-)
dokładnie dlatego zawsze 6dpt witam się z paniami w labo![]()
7cm?????? What??? Dopiero co robilas bete. Jak ten czas leci!!!Ja też po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Moje Maleństwa mają już po 7 cm :-) kręcą się tak że trudno je dokładnie zmierzyć. Wszystko w normie,test pappa też prawidłowy :-) ryzyko wystąpienia jakichkolwiek chorób genetycznych maleńkie. Ja padam dziś ze zmęczenia,fotki spróbuję wrzucić jutro.
Kochana ja już w takie cuda nie wierzęKup test owulacyjny.może coś ruszyło i teraz będziesz miała na stałe owulki? Jak nie teraz, to może następnym razem się uda.
![]()
Też mam takie wrażenie,a dziś już bejbiki fikaja fikołki :-)7cm?????? What??? Dopiero co robilas bete. Jak ten czas leci!!!
ja mam wizyte 13 lutego na 11.30 a w jakiej klinice sie przygotowujesz?No to teoretycznie skończyły mi sie z miesiąc temu albo i z 2 więc nie wiem czy da na nowe ide 7 do niego i zobaczymy czy da na badania dam ci znac w środę; )
Mój nawet nie chce słyszeć o jakichkolwiek witaminach ... ma na chwilę obecną wstred , a na słowo leczenie dostaje gęsiej skórkiA moze uda sie znowu naturalnie.
Zamow dla m suplementy i plastry chlodzace i moze kiedys sie uda jak masz owulacjetrzymam kciuki
![]()
Super kochanaJa też po wizycie. Wszystko u nas dobrze. Moje Maleństwa mają już po 7 cm :-) kręcą się tak że trudno je dokładnie zmierzyć. Wszystko w normie,test pappa też prawidłowy :-) ryzyko wystąpienia jakichkolwiek chorób genetycznych maleńkie. Ja padam dziś ze zmęczenia,fotki spróbuję wrzucić jutro.