Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Kupny ma jajko w proszku
![]()
To Ci swintuchy..tyle tygodni walczenia że sobą niepotrzebnie. Wrrr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupny ma jajko w proszku
![]()
A posiew czego? Jeśli chcesz by lekarz zrobił z pochwy to on ma samDziewczyny na posiew to taki pojemnik trza miec?![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też lunatykowalam gdzieś do 25 roku życia. Teraz tego już nie robię (chyba). Zdarzało mi się budzić w dziwnych miejscach, ale na szczęście w obrębie domuNajgorsza była pełnia
Mój syn nie chodzi na szczęście, ale gada przez sen.
![]()
Ponoć tam są jajka w proszku więc one nie są surowe.... A w domowym majonezie są surowe i dlatego nie możnaOkiwłaśnie oglądałam skład co tam pisze i pisze że 6 żółtek niby jest ale tak jak piszecie pewnie tych jajek to tam niewidziano
![]()
Mogłaś zapytać lub poczytać na internecie [emoji16]To Ci swintuchy..tyle tygodni walczenia że sobą niepotrzebnie. Wrrrno ale cóż ja to zawsze sobie coś utrudnić muszę
![]()
Mogłaś zapytać lub poczytać na internecie [emoji16]
![]()
Juz 10 paczkow zjadlam... Do konca dnia pewnie jeszcze kilka wpadnie [emoji13][emoji13][emoji13] az sie boje stanac jutro na wage[emoji47][emoji47][emoji47]
![]()
Żadne pytanie nie jest durneNo właśnie dopiero dziś się odwazylam zapytać tutaj bo niewiedzialam czy te pytanie nie jest z lekka durnea jak czytałam to pisały kobiety że majonez nie o i tak wyszło jak wyszło
![]()
I na niedzieli sie skonczy hahahaNa zdrowietłusty czwartek raz w roku w sumie to u Ciebie już od środy się zaczęło haha
korzystaj
![]()