• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża po 40

reklama
Bardzo się cieszę Lilly ze jesteś w dużo lepszym humorze niż ostatnio to niestety trzeba troszkę czasu tryskasz energia i Bardzo dobrze

Pewnie znów przejdę przez rzekę łez jak mi się ta franca @ pokarze ... ale narazie staram się o tym nie myśleć o czekam aż ta sobie pójdzie w czorty [emoji6][emoji6][emoji6]

@krecik75 powiem Ci to, co usłyszałam jak się decydować to teraz. Młodsza już nie będę i żadna z nas nie będzie.
Będę Cię wspierać i trzymać kciuki

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję tylko moje obawy są uzasadnione bo mam dwoje maluchów w wieku dwóch i czterech lat corka ma 21 więc cała trójkę mam więc wiesz co ludzie powiedzą ,znajomi Ala ja kocham dzieciaczki całym sercem

@krecik75 nie ważne co ludzie powiedzą. Ja tym się nie przejmuję. Mój syn w grudniu skończy 20 lat.
W rodzinie mam różne układy np w 1 ciąży chodziłam z Teściową w ciąży. Najpierw Teściowa w wieku 43 lat została Babcią a 2 mce później urodziła zdrową córkę.
Moje dzieci bardzo mnie wspierały, zwłaszcza podczas straty, córka starsza była ze mną w szpitalu.
Ale decyzja należy do Ciebie

Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry