Lilly40
Fanka BB :)
No dzisiaj już mam okazję hi hi bo mój parter z reguły na noce pracuje a dziś jest w domu
Mój tez na nocki ciagle pracuje ... ale mamy na tyle komfort ze zwierzyniec z nami mieszka wiec w sumie chata wolna Hehehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dzisiaj już mam okazję hi hi bo mój parter z reguły na noce pracuje a dziś jest w domu
Bardzo się cieszę Lilly ze jesteś w dużo lepszym humorze niż ostatnio to niestety trzeba troszkę czasu tryskasz energia i Bardzo dobrzeNo tuż tuż @ ku końcowi [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16].... doszły mi witaminki wiec lada dzień będziemy działać [emoji23][emoji23][emoji23]
@krecik75 powiem Ci to, co usłyszałam jak się decydować to teraz. Młodsza już nie będę i żadna z nas nie będzie.
Będę Cię wspierać i trzymać kciuki
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
Bardzo się cieszę Lilly ze jesteś w dużo lepszym humorze niż ostatnio to niestety trzeba troszkę czasu tryskasz energia i Bardzo dobrze
Dziękuję tylko moje obawy są uzasadnione bo mam dwoje maluchów w wieku dwóch i czterech lat corka ma 21 więc cała trójkę mam więc wiesz co ludzie powiedzą ,znajomi Ala ja kocham dzieciaczki całym sercem@krecik75 powiem Ci to, co usłyszałam jak się decydować to teraz. Młodsza już nie będę i żadna z nas nie będzie.
Będę Cię wspierać i trzymać kciuki
Napisane na LG-M250 w aplikacji Forum BabyBoom
HI HI oby poszła w cholerę na 9 miesięcyPewnie znów przejdę przez rzekę łez jak mi się ta franca @ pokarze ... ale narazie staram się o tym nie myśleć o czekam aż ta sobie pójdzie w czorty [emoji6][emoji6][emoji6]
To super ja w dzień nie mogę bo dzieciaki żadne już nie śpia w dzień tylko nocki zostają Ale też nie zawsze bo pracujeMój tez na nocki ciagle pracuje ... ale mamy na tyle komfort ze zwierzyniec z nami mieszka wiec w sumie chata wolna Hehehe
Dziękuję tylko moje obawy są uzasadnione bo mam dwoje maluchów w wieku dwóch i czterech lat corka ma 21 więc cała trójkę mam więc wiesz co ludzie powiedzą ,znajomi Ala ja kocham dzieciaczki całym sercem
HI HI oby poszła w cholerę na 9 miesięcy