ani_anita
Fanka BB :)
Ja się dowiem 6 marca dopiero... Nie jesteś sama.Chyba tylko już ja zostałam nie ma znająca płci![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się dowiem 6 marca dopiero... Nie jesteś sama.Chyba tylko już ja zostałam nie ma znająca płci![]()
Mój synek Filip akurat mały łobuzFilipki fajne chłopakiprzynajmniej Ci których znam
![]()
A jak się ktoś go pyta jak ma na imię to mówi Fifi ,ktoś mówi Filip a on krzyczy że Fifi ma na imięMój synek Filip akurat mały łobuz![]()
A jak się ktoś go pyta jak ma na imię to mówi Fifi ,ktoś mówi Filip a on krzyczy że Fifi ma na imię![]()
On wie lepiej ;DA jak się ktoś go pyta jak ma na imię to mówi Fifi ,ktoś mówi Filip a on krzyczy że Fifi ma na imię![]()
Wiesz, ja nie wiem ile sam pessar kosztowal. Sama wizyta wtedy 150zl. Do tego zalozenie i krazek. W sumie wyszlo 400zl. A nawet nie wiedzialam, ze samemu mozna zamowic. A lekarz pewnie ma umowe z konkretna firma.Dziewczyny strasznie dużo placilyscie za te pessary. Ja sobie 4 lata temu sama zamawialam przez internet, lekarka mi napisala jaki, zaplacilam koło 120 zl z przesylka.
Kochana jest jest widac roznice. I nie taka chudzinka 2 kg na plusie juz.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurde czyli dalej wszystko będzie kręcić się koło jedzenia hahaha byle bym tylko do auta umiała się wcisnąć i przez drzwi na porodwcejednak jak zmieniliśmy auto kombi to byl dobry wybor najwyzej moj mnie do bagażnika załaduje na czas jazdy hahaha
![]()
Na poczatku to normalne, ze ruchy nie sa odczuwalne regularnie. Ja tak mam id dluzszego czasu, jednego dnia wiecej innego wcale.@taycia , ja też mam nisko łożysko.. mam nadzieję,że i u mnie i u Ciebie się podniesie :* lekarka mówiła mi,że na to jest czas do 24tc.
Miałam ostatnio gości ,nie nadrobię Wasmam nadzieję,że wszystko dobrze u każdej !
Kochane , mam pytanie co do ruchów. Jestem w 18tc , od ok. Tygodnia czuję Malutką, takie puknięcia. Przez dwa dni ruszała się bardzo często,aż się cieszyłam,że taka aktywna,ale od wczoraj prawie wcale...i bardzo się o nią martwię. Gdyby nie to,że moja lekarka jest na feriach, pewnie już bym jechała na usg.. czy też macie dni, że właściwie nie czujecie dziecka? Chciałam się jeszcze zapytać o wymiary na usg. Główka i brzuszek wyszły nam zgodnie z om, a kość udowa tydzień młodsza. Czy na tym etapie to normalne? Na poprzednim usg 2,5tyg wcześniej różnice były dwa dni max. Malutka ważyła w piątek 179gram,crl 11.11cm, a cała ok. 17,65 cm.