reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Mięso nie jest niezbędne, żeby nie mieć anemii ;) Najważniejsze, co lubi maleństwo ;)

No i super, że będziesz ciocią - maleństwo będzie miało kuzyna - rówieśnika do towarzystwa ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wiem, że nie jest niezbędne aczkolwiek z dnia na dzień przestałam jeść.. a wcześniej mogłam nie jeśc nic innego jak mięso... warzywa owoce fu a teraz na odwrót :happy2:

reklama
Ja chciałam po pół roku wrucic do pracy ale z moim M debatowaliy nad tym i zobaczymy w trakcie macierzyńskiego czy będę chciała zostawić dziecko najpóźniej wrócę po roku ale chyba poszukam innej pracy na pierwszą zmianę bo nie chcemy kozystac z pomocy matek tylko z żłobka nasze mamy lubią się wtrącać i proboje wychowywać po swojemu A to przeciesz nasze dziecko. Jest jeszcze kwestia czy robimy drugie długo staraliśmy się o tego bobasa więc może znowu być problem nie chcemy marnować okazji na większą rodzinę

3jgxskjo51j6485i.png
Też się zastanawiamy nad drugim, ale u mnie jest jeszcze problem w postaci nadżerki, której przed planowaniem drugiego powinnam się pozbyć....
A z drugiej strony mam 35, a o maleństwo staraliśmy się długo..

0d1yrjjgtd95fou3.png

U Nas jeśli chodzi o pieniądze tez tak jest :D NIgdy nie patrzył na mnie krzywym wzrokiem jak wracałam zawalona ciuchami, a ja na niego gdy kupował kolejną wiertarkę :D Uważam że to super opcja :) Mimo, że jesteś w małżeństwie jesteś niezależna :)

Dokładnie o to chodzi - myślę, że to jest dobre i dla każdego osobno, i dla związku :)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wiem, że nie jest niezbędne aczkolwiek z dnia na dzień przestałam jeść.. a wcześniej mogłam nie jeśc nic innego jak mięso... warzywa owoce fu a teraz na odwrót :happy2:
Maleństwo wie, co dobre [emoji14]

A serio, to faktycznie dobrze zrobić badania, bo takie gwałtowne zmiany diety mogły się odbić..

0d1yrjjgtd95fou3.png

Dziewczyny w ogole to od 3 dni czuje dzidzie juz coraz czesciej i bardziej[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
A ja własnie na odwrót. Od kiedy łożysko sie podniosło nie czuję kopniaków tylko smyranie, jakby motylek mnie tam od środka dotykał skrzydełkami. I to też nie zawsze nie nie przez cały dzień :(

A nie myślałaś o zrobieniu prawka? Przy dziecku może się bardzo przydać...

0d1yrjjgtd95fou3.png

2lata się zbieram :/ jakos nie mogę się przełamać. Na szczęście przy dziecku nie będzie problemu. Bo mieszkam koło dużego marketu, praktycznie w środku miasta, szpital blisko, przychodnia i przedszkole też.

reklama
A ja własnie na odwrót. Od kiedy łożysko sie podniosło nie czuję kopniaków tylko smyranie, jakby motylek mnie tam od środka dotykał skrzydełkami. I to też nie zawsze nie nie przez cały dzień :(
Ja tez tak mialam przez jakis czas, ze nagle odczucia bardzo zmalaly, a teraz sie nasilily jeszcze bardziej niz wczesniej. Pewnie tez tak bedziesz miala[emoji5]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry