reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, przepraszam ze nie na temat, ale czy Wy tez macie takie jazdy po przyjmowanych przez nas hormonach? Kurde nie ma jeszcze poludnia, a przed chwila mialam ochote rozniesc juz dzis druga osobe z nerwow [emoji16] M mi powiedzial, ze on sie boi cokolwiek odezwac, bo jestem jak tykajaca atomowka [emoji23] a przeciez ja tylko wymagam zebysmy szanowali swoje prosby i jak go kurde prosze zeby przykryl garnek pokrywka gdy sobie gotuje rano kielbache to moze ja chyba przykryc, prawda? [emoji6] itp awantury o pierdoly..
in vitro to jedna sprawa, zakonczy sie szczesliwa ciaza lub niepowodzeniem, ale obawiam sie ze jak tak dslej pojdzie to po procedurze wyladuje na oddziale zamknietym w kaftaniku [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, przepraszam ze nie na temat, ale czy Wy tez macie takie jazdy po przyjmowanych przez nas hormonach? Kurde nie ma jeszcze poludnia, a przed chwila mialam ochote rozniesc juz dzis druga osobe z nerwow [emoji16] M mi powiedzial, ze on sie boi cokolwiek odezwac, bo jestem jak tykajaca atomowka [emoji23] a przeciez ja tylko wymagam zebysmy szanowali swoje prosby i jak go kurde prosze zeby przykryl garnek pokrywka gdy sobie gotuje rano kielbache to moze ja chyba przykryc, prawda? [emoji6] itp awantury o pierdoly..
in vitro to jedna sprawa, zakonczy sie szczesliwa ciaza lub niepowodzeniem, ale obawiam sie ze jak tak dslej pojdzie to po procedurze wyladuje na oddziale zamknietym w kaftaniku [emoji6]

Chlopkers, nie się nie martw, już kilka z nas jest umówionych na takim oddziale - koniecznie z winem ;) Dołączaj śmiało :D

Kurcia, chodzą słuchy po wsi, że chłopina ma tą rękę :D Czyli bierzesz jednego czy 2?
Tak to właśnie w tych klinikach jest - kurka trzeba się nieźle nieraz nagimnastykować, żeby zrobili porządek

Biore 2. Raz sie zyje.

O ile dobrze pamiętam to tusiaczzek1988 ma bliźniaki spod jego ręki [emoji110]

On ma podobno najlepsza rękę do transferow:)
Łaaaaaa!!!
[emoji1][emoji1][emoji1][emoji1]

Niech sie lepiej jutro wyspi!!

Kochana to norma tez tak mam niestety nasze chlopy wogole nie rozumieja o co.nam chodzi. A tu taki altomat wkurwu bezsilnosci i jak to on nie kuma co do niego mowie i jeszcze sie obraza ;)

reklama
Do góry