1
174974
Gość
O kurcze dobrze, że na to mnie nakierowałaś.Ja biorę Folik. Przy wyborze najbardziej kierowałam się tym, by był zarejestrowany jako lek a nie suplement diety. Dodatkowo też biorę witaminę D od kilku miesięcy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O kurcze dobrze, że na to mnie nakierowałaś.Ja biorę Folik. Przy wyborze najbardziej kierowałam się tym, by był zarejestrowany jako lek a nie suplement diety. Dodatkowo też biorę witaminę D od kilku miesięcy![]()
Vigantoletten 1000O kurcze dobrze, że na to mnie nakierowałaś.A jaką Wit. D bierzesz?
![]()
Znalazłam Bioaron D 2000 taki brałam.
Vigantoletten 1000
Dziękuję Wam serdecznie!Farmaceutkę jeszcze podpytam, ale może naprawdę wybiorę lek a nie suplement diety.
![]()
Ja jak pytalam właśnie lekarza o kwas foliowy to mi mówił żeby najtańszy bo te drogie to nic dobrego nie mają tylko parę witamin które i tak są spożywane z jedzeniem z owocami warzywamiTo taki najzwyklejszy i wydaje mi się, że raczej wystarczy. Ma taki sam skład co Folik, Folik ma tylko dodatkowe jakieś składniki, ale one raczej za wiele nie wnoszą. No i jest droższy. Chyba zostanę przy tym.Jeszcze teraz poszukiwania dobrego probiotyku i wit. D w przystępnej cenie.
![]()
Kochana, pisałyśmy na priv ale i tu Ci napiszę, że mocno trzymam kciuki, żeby było wszystko w porządku! <3Dobra to i ja po wizycie tylko w porownaniu do @Migdalove nie wyszłam zbytnio szczęśliwa
Pojawiła się torbiel na lewym jajniku. Powiecie, że to pewnie nic takiego ale 5 lat temu miałam już torbiel też miała być tylko do kontroli a trafiłam na stół operacyjny, w trakcie operacji okazało się że jest na jajowodzie nie jajniku ( kto wie czy i teraz tak nie jest )
Po tamtej operacji jajowód został trochę naruszony i nie jest do końca sprawny. Wtedy też był to lewy jajnik i jajowód ..