1
174974
Gość
My wróciliśmy z randki, teraz seans filmowy, jak co wieczór praktycznie.
Staramy jak najbardziej się relaksować, żeby tak nie myśleć o staraniach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Staramy się razem to i razem chcemy wiedzieć czy się udało.Moje drogie, informujecie swoich partnerów o negatywnych testach, czy ukrywajcie fakt, że robiliście test ?
Moje drogie, informujecie swoich partnerów o negatywnych testach, czy ukrywajcie fakt, że robiliście test ?
Ot to! Bo partner powinien być również przyjacielem!Ja zawsze mówiłam![]()
Potrzebowałam jego wsparcia szczególnie już po powiedzmy 15 nieudanych cyklach. Komu jak nie partnerowi się wypłakać na ramieniu![]()
Współczuje, zawiedziona nadzieja jest trudna do zniesieniaStaramy się razem to i razem chcemy wiedzieć czy się udało.Pewnie, że mówię o negatywnych testach. Za to ostatnio ukrywałam pozytywny test, żeby zorganizować niespodziankę. Niestety okazało się, że był to fałszywy wynik. [emoji35]
Kurczę sama nie wiem, dlaczego o tym mu nie mówię. To naprawdę mój najlepszy przyjacielJa zawsze mówiłam
Potrzebowałam jego wsparcia szczególnie już po powiedzmy 15 nieudanych cyklach. Komu jak nie partnerowi się wypłakać na ramieniu![]()
Nie jest tak źle, już tyle razy testy mnie zawiodły, że szkoda mówić. A najbardziej kiedy byłam w ciąży pozamacicznej - testy negatywne przez cały okres tej ciąży czyli 10 tygodni a beta była naprawdę wysoka.Współczuje, zawiedziona nadzieja jest trudna do zniesienia
A miesiączkowałaś wowczas ? Kurczę ja już mam 35dc testy ujemne, a @ brak.Nie jest tak źle, już tyle razy testy mnie zawiodły, że szkoda mówić. A najbardziej kiedy byłam w ciąży pozamacicznej - testy negatywne przez cały okres tej ciąży czyli 10 tygodni a beta była naprawdę wysoka.
1 miesiączkę dostałam jak miałam 9 lat jeśli o to chodzi.A miesiączkowałaś wowczas ? Kurczę ja już mam 35dc testy ujemne, a @ brak.