reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie wiem jak to zrobiła ale chyba powiedziała ze nie ma gdzie dziecka zostawić i siedzi z dzieckiem może na rękę jej poszli teraz jest w drugiej ciąży także już luz aż zapytam jej jak to było

Zapytaj i daj znać. Bo ona chyba przepracowała jakiś określony czas a ja tylko 3miesiace :/

reklama
U mnie tez skonczony 20 tydzien i co sie okazuje? Corka ma prawdopodobnie rumien zakazny.. K***wa nie moze byc dobrze...

hchygzu3s1ksbpf1.png

o matko... i co teraz konsultowalas sie z swoim lekarzem jak to na ciebie moze wplynąć??

U mnie tez skonczony 20 tydzien i co sie okazuje? Corka ma prawdopodobnie rumien zakazny.. K***wa nie moze byc dobrze...

hchygzu3s1ksbpf1.png
Słyszałam że panuje teraz... Znajomych syn ma i na szczęście wczoraj przed odwiedzinami zadzwonili do nas i powiedzieli grzecznie że mamy nie przyjeżdżać :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

hchygzu3s1ksbpf1.png
Słyszałam że panuje teraz... Znajomych syn ma i na szczęście wczoraj przed odwiedzinami zadzwonili do nas i powiedzieli grzecznie że mamy nie przyjeżdżać :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]

Witam sie z rana,niewyspana. Cholery za chwile dostane od 5 nie spie.....nerka sie odezwala. Boli jak cholera.....narazie o tyle dobrze ze z przodu ale ruszac sie nie moge. Ost jak mnie zaatakowalo to z tylu i przodu bolalo i nogi nie moglam ruszyc. Wzielam nospe moze pusci a jak nie to wieczorem na ip jade . tak sie cieszylam ze jest ok a tu masz.....i to ta sama prawa co mam z nia problemy. Zawsze cos. Narazie ratuje sie wiramina c zuravitem i nospa ale jak sie nasili to tylko kroplowki i antybiotyki dozylnie pomoga. Nie dzwonie narazie do D. Bo ten od razu zerwal by sie z pracy i na szpital . a szczerze to dla mnie ostatecznosc bo na bank by mnie zostawili.
Lece ogarniam dzieciaki a pozniej was nadrobie.

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to mam nadzieje, ze jednak obedzie sie bez szpitala. Trzymaj sie tam!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Myślę skąd kasę zorganizować i porwać męża na weekend do Zakopanego :p przyszły ubranka z 5-10-15 i jestem zadowolona :) porobiłam coś w domu, muszę odpocząć chwilę i biorę się za mężowe koszule...
Pokaż ciuszki :) Ja dziś mam dostać paczkę z allegro z pościelą, pieluszkami, rożkiem i nie wiem co tam jeszcze kupiłam :p

Dzien dobry z rana. Jestem dzis nie do życia. Szczęka po wyrwaniu osemki jeszcze boli ale noe biore nawet paracetamolu. Skonczylam tez.antybiotyk i jestem tak mega osłabiona ze ledwo nogami ruszam. Tesciowie zaprowadzili mi corke.do szkoły a ja chyba ide dalej spac bo cos kiepsko widze ten dzien.
Powodzeniana wszystkich wizytach.

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wypoczuwaj ile sie da, bo na pewno jestes oslabiona po tym wszystkim. Trzymaj sie!

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@_agnieszka_ dzięki za to co napisałas :) wczoraj jak wrócił z siłowni pojechaliśmy razem oglądac meble i wstępnie coś wybierać także może to nie sukienka ale mimo wszystko przyjemne :) mój M jest wspaniały, dwa razy zaskoczyła go informacja o ciąży a ta druga tak szybko po pierwszej i dziękuję mu ze jest ze mną bo jestem okropną zołzą ostatnio [emoji14]

@oliwka_11 współczuję bólu nerki... Na pewno nic przyjemnego..

A co do mojego wczorajszego humoru to na szczęście szybko został poprawiony przez mojego M i nawet zjadłam kebaba :D

@olaaa7 nie zazdroszczę siedzenia do 15 w pracy... Nie wyobrażam sobie teraz siedzieć z gromadą dzieci :o

Tak poza tym dzień dobry :) dziś 20tydzien strzelił mi na suwaczku łiiiiiiiiiiiiii :)

p19u3e3krozh766j.png

27.06.17 Anastazja [*]
Gratuluje! Polowa za Toba[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Super :D tez bym chciała :)

* Dziewczyny czy orientujecie się jak to jest z ubezpieczeniem w ciąży z urzędu pracy ? Niestety dwa tygodnie po zwolnieniu dowiedziałam sie, że jestem w ciąży i w grudniu musiałam się zarejestrować w urzedzie. Dzisiaj idę się podpisać i chyba muszę im powiedzieć o ciąży ? Żeby mnie nie ciągali gdzieś do pracy. A po porodzie jak to będzie ? Chyba po porodzie nie myślą że zostawię noworodka i pójdę szukać pracy.. a jak nie w urzędzie to gdzie bym mogła się ubezpieczyć razem z dzieckiem :/
Normalnie jest się ubezpieczonym, ja byłam przez jakiś czas w up i musiałam dać zaświadczenie o ciąży pod koniec 2014 r, oni to zaznaczają i juz się nie przyjmuje ofert pracy które oni wskazują. Ale co jakiś czas trzeba przyjeżdżać i się podpisywać na liście. Po ciąży też musiał przyjechać znów podpisać i dopisać że jeszcze nie jestem gotowa do podjęcia pracy i takie tam,urzędniczka mi mówiła co mam wpisać. I po ciąży rok ponad byłam jeszcze w up zarejestrowana i ubezpieczenia. Teraz nie pracuje ale mąż mnie i dziecko ubezpieczyl u siebie w pracy.

Do góry