reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Cudny maluch, i ślicznie się uśmiecha :D [emoji169]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
sprasowałam wszystko, miałam jeszcze sprzątać w pokoju ale stwierdziłam co jutro będę robić :lol: owinę się w koc i coś pooglądam :p ja jestem dziwna czy to normalne, że nie mam potrzeby chwalić się nikomu na żywo ubrankami dla Kropka?
To nie jest dziwne ☺️ dziwne to jest pewnie to, że ja jeszcze nie mam ani 1 rzeczy i jeszcze z miesiąc na pewno nie mam zamiaru kupować ☺️

Ja będę w.21.+ 5 i niby też wychodziło z poprzednich USG że o tydzień starsze to ciekawe ile będzie ważylo?

Wiesz co gdzieś slyszalam że dzidzie teraz mega rosną i mega na wadze przybierają choć pewnie każda dzidzia rosnie swoim tempem :) jak się niemyle to 2 tyg temu na poprzedniej wizycie miał 240 ale nie dam sobie ręki uciąć :)

Tak co trzy dni kazał brać clotrimazolum, w pierwszej ciąży pamięta że brałam ci 4 dni a jak zapomniałam to raz w tygodniu
Napisz jakie tobie da zalecenie
Ok. Nspisze. W pierwszej ciazy stosowalam Nystatyne co 2 tygodnie po 2 tygodnie, czyli 2 tyg. ciagiem potem przerwa 2 tyg.Tam co druga wizyte. Zobaczymy co teraz zaleci.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Dziewczyny można to czkawka maleństwa tez czasem tak czuję :)
To co ka czuje to na pewno nie czkawka, bo to tak na zewnatrz. Wyraznie moje tetno. A czkawka jest yroche inaczej odczuwalna. I wydaje mi sie, ze jeszcze dzidzie chyba za male zeby to odvzuwac.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Wiesz co gdzieś slyszalam że dzidzie teraz mega rosną i mega na wadze przybierają choć pewnie każda dzidzia rosnie swoim tempem :) jak się niemyle to 2 tyg temu na poprzedniej wizycie miał 240 ale nie dam sobie ręki uciąć :)
No to ekspresowo przybrał ;) super niech rosną zdrowe silne ;) idę poszukać w ciąży z synkiem ile wazyl na polowkiwym

reklama
Do góry