walczaca o szczescie
Fanka BB :)
A jajniki ok? Kochana masz jakiś kontakt z MoKą? Wiesz jak u niej?Czekamyjeszcze minimum miesiąc do transferu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jajniki ok? Kochana masz jakiś kontakt z MoKą? Wiesz jak u niej?Czekamyjeszcze minimum miesiąc do transferu
cześćCześć wszystkim.
Jestem nowa na forum ale czytam go od jakiegoś czasu. Mam pytanie do osób po criotransferze. Czy Was też parę dni po bolał brzuch na@?
Mnie nie. A kiedy miałaś transfer?Cześć wszystkim.
Jestem nowa na forum ale czytam go od jakiegoś czasu. Mam pytanie do osób po criotransferze. Czy Was też parę dni po bolał brzuch na@?
No i tego sie trzymajmyOj będziesz.
A byłaś na cyklu naturalnym czy sztucznym? ... z tego co dziewczyny tu piszą to różnie to bywa i wcale takie objawy nie muszą słać porażki a wręcz przeciwnie... więc bądź dobrej myśli..Transfer miałam 14 lutego i miałam podaną blastke. Myślałam ze walentynki będą szczęśliwym dniem ale od wczoraj mam objawy na @ i zaczynam się już martwić ze się znowu nie udało
Na naturalnym. Po pierwszym transferze ze świeżynka też miałam takie same objawy i nici. A po ilu dniach robicie badanie z krwi lub test?A byłaś na cyklu naturalnym czy sztucznym? ... z tego co dziewczyny tu piszą to różnie to bywa i wcale takie objawy nie muszą słać porażki a wręcz przeciwnie... więc bądź dobrej myśli..
Troche się gibicześćJa jestem teraz po crio. Coś mnie tam czasem zaćmi ale u mnie do dopiero 3 dzień.
A Ty ile jesteś dni po? Miałaś blastkę czy 3dniowy?
Opowiedz coś o sobie, jakie macie wskazania do IVF, gdzie się leczycie?
Transfer miałam 14 lutego i miałam podaną blastke. Myślałam ze walentynki będą szczęśliwym dniem ale od wczoraj mam objawy na @ i zaczynam się już martwić ze się znowu nie udałocześćJa jestem teraz po crio. Coś mnie tam czasem zaćmi ale u mnie do dopiero 3 dzień.
A Ty ile jesteś dni po? Miałaś blastkę czy 3dniowy?
Opowiedz coś o sobie, jakie macie wskazania do IVF, gdzie się leczycie?