Margana
Fanka BB :)
To super!Glukoza 74 więc cukrzycy nie mam [emoji2] jestem panikarą [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Aniołek[*]8.08.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super!Glukoza 74 więc cukrzycy nie mam [emoji2] jestem panikarą [emoji2]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Wlasnie wczoraj nic nie mowil, a ja nie zapytalam. Tydzien temu jak bylam to tyljo mowil zeby nie dzwigac i sie oszczedzac. Ale ta szyjka wtedy byla dluzsza. Zapytam za 1, 5 tyg. bo bede miala wizyte. Na razie staram sie duzo wypoczywac, ale nie leze.@Margana mam jeszcze pytanie w sprawie pessara ,czy lekarz kazał Ci leżeć czy możesz prowadzić w miarę normalny tryb życia ? Obiad,pochodzić po domku , ...?
mogłabym nawet przywieźć osobiścieBiore! Wyslij poczta[emoji23]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
działaDziewczyny nie udało mi się wyciąć kawałka filmu ale udało się wrzucić obie części (mam dwie części bo lekarz kazał nam przyjść po krótkiej przerwie żeby mały zmienił pozycję, więc filmy mam dwa)
Link do: VTS_01_1.VOB
Link do: VTS_02_1.VOB
Działa?
Super wieści. Ja wizytę mam w czwartek a polowkowe 1 marcaJestem po połówkowychsynuś zdrowy, serduszko i inne narządy zdrowe
rączki, nóżki wszystko na miejscu
oczywiście jajkami świecił hehe i ma 387g już
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Dziewczyny nie udało mi się wyciąć kawałka filmu ale udało się wrzucić obie części (mam dwie części bo lekarz kazał nam przyjść po krótkiej przerwie żeby mały zmienił pozycję, więc filmy mam dwa)
Link do: VTS_01_1.VOB
Link do: VTS_02_1.VOB
Działa?
Za to moje moglyby znow zostac ciut wieksze[emoji3]mogłabym nawet przywieźć osobiście
jednak mam nadzieję, że po ciąży wrócą rozmiarowo![]()
Juz chyba dosc mialas atrakcji. A badal Ci lekarz ostatnio ta szyjke?tak czytam o skracających się szyjkach itd... i boję się, że i u mnie tak będzie, choć mam nadzieję, że limit "dodatkowych atrakcji" już w tej ciąży wykorzystałam....