reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny , co myślicie o fitness w ciąży ? takie specjalnie organizowane zajęcia dla babek w ciąży :)? może być fajne :)?
Moim zdaniem tak , tym bardziej jak poznasz inne babeczki w ciąży [emoji16] później będziesz miała z kim iść na plac zabaw [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Dziewczyny , co myślicie o fitness w ciąży ? takie specjalnie organizowane zajęcia dla babek w ciąży :)? może być fajne :)?
Ja chodziłam w poprzedniej ciąży na fitness i na jogę dla ciężarnych i warto. Szczególnie ćwiczenia na mięśnie dna miednicy i oddechowe warto robić.

@_agnieszka_ piękne kociska. Ja mam tylko jednego, ale też niezle grzeje. A, i zabawki niemowlęce to najlepsze, co się mogło przytrafić mojemu kotu ;)

Ostatnia edycja:
Czasem jak ma drugie zmiany (każda zmiana trwa od pn do piatku) a ja chodzę do pracy (wiadomo teraz na zwolnieniu jestem) to widzimy się tylko w nocy :) a gdy jeszcze razem nie mieszkaliśmy to nie widzielismy się przez 5 dni :) więc to też pewna niedogodność

f2w39n7303c24ozn.png
Ja tam się z moim mężem nie mogę za długo widywać. Mamy zbyt wybuchowe charaktery. Jak mamy urlop i gdzieś jedziemy to jeszcze pół biedy, ale jak spędzamy kilka dni razem w domu to jest ogień [emoji91];)

p19uqqmzxqi22hcj.png

Ja tam się z moim mężem nie mogę za długo widywać. Mamy zbyt wybuchowe charaktery. Jak mamy urlop i gdzieś jedziemy to jeszcze pół biedy, ale jak spędzamy kilka dni razem w domu to jest ogień [emoji91];)

p19uqqmzxqi22hcj.png
Ja też czasem jak mam chęć od mojego marudy odpocząć cieszę się z jego drugich zmian [emoji16] kupuje sobie coś pysznego do jedzenia, rozwalam na łóżku o oglądam tv haha

f2w39n7303c24ozn.png

Hej, prawie nie czytam a tym bardziej nie pisze, bo mam towarzystwo i przy okazji duzo zajec ;) od poniedzialku bylam juz u dermatologa, neurologa a jutro badanie polowkowe :)
Na kolacje zjadlam dwa nalesniki na slodko i Maly tak kopie, ze pierwszy raz cos czuc przez skore :)
Daj znać jutro po polowkiwym :)
A jak dużo się dzieje wkoło to i czas szybko leci :)

reklama
Do góry