reklama
Moni17.06
Fanka BB :)
super, GratulacjeJestem wszystko dobrze, no i noszę córeczkę![]()
SzczęśliwaCiężarna
Wow... Naprawdę bardzo duży [emoji16] już na drugim zdjęciu był wow, ale na trzecim to już pokażny [emoji16]A to moje brzuszki jest juz naprawdę duży![]()

martina86
No właśnie nie wiem,ale pewnie w poniedziałek się dowiem,bo mam połówkoweSuper gratuluje córeczki :* a wiesz ile waży?![]()
G
gosc12
Gość
Dziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/
SzczęśliwaCiężarna
Bardzo ładnie urósł [emoji16] moim zdaniem już jest spory i widać różniceAle ślicznyjak rośnie
u mnie dziecko rośnie a brzuch w miejscu hehe nie się gdzie on się tam mieści
![]()
![]()
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

Margana
Zaraz popatrze co oni tam teraz maja[emoji5] Bo zamawialam 6 lat temu pietwszy, a drugi 4 lata temu[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Jola nie ma juz takiego dokładnie jak miałam, ale to było coś w tym stylu. I chyba taki teraz zamówię:
http://heveamaterace.pl/wp-content/.../MATERAC-HEVEA-ZOO-ANTYALERGIC-+-LIFENEST.pdf
martaaa515
Mi narazie przechodzi jak poleżę chwilę na lewym boku. Ale zobaczymy co będzie później [emoji2]Właśnie chyba musze kupić bo jeszcze połowa ciazy przede mną :/ właśnie zgaga wróciła o nie dziewczyny co polecacie na zgage?

Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
SzczęśliwaCiężarna
W ciąży zdarza się też popuszczac mocz... A śluz chyba też może być taki wodnisty? Słyszałam, że są testy w aptece, które sprawdzaja czy to co z nas wypływa to nie wodyDziewczyny czy możliwe jest, ze mi.wody płodowe ulatują ? Teraz mam mokro na majtkach. Ani to śluz ani upławy. Tylko po prostu woda. I się boje :/

reklama
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
To twoja dowiedziala sie pozniej niz moja!Moja teściowa właśnie zauważyła ze jestem w ciąży brzuch juz mam naprawdę duży a ona dopiero się ogarnelamieszkamy razem mąż miał jej powiedzieć wcześniej ale nie wiedział jak zareaguje bo średni mamy z nią kontakt ale powiedziała ze się cieszy zobaczymy jak dalej czy to było szczere
![]()
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: