reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ale to Chyba nie jest zle ,moje piersi specjalnie sie nie zmieniły po ciąży, dalej jedrne :-p :laugh2: bez rozstępów!
Oczywiście, że może nie być źle. U mnie jakby nie urosły to byłoby bardzo źle bo bym nie miała czym karmić. ;) Dlatego ciężko w sumie określić jak to jest :D

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
@Anulaa88 uważaj bo Lenki to trzpiotki [emoji6]
@Paulana ja właśnie rozpoczynam przygodę z zabawkami
1519302545-5a841ff161551712-aaaaaa.jpeg

Po ostatniej ciąży mam duży biust i teraz znowu urósł [emoji54]
Co do ruchów to w pierwszej ciąży poczułam około 16tc Ale byłam szczupła , Lenke poczułam dopiero po 19tc Ale tkanki tłuszczowej już miałam dużo. Teraz podejrzewam że może być podobnie.
Co do imion to prawdopodobnie będzie Fabian bądź Aleksander ewentualnie Pola[emoji6]

Wy już macie imiona przynajmniej juz jakieś opcje.. A ja kompletnie nic nie mam pomysłu ..myśleliśmy o Jagodzie jakby była córka ale to imię przestało mi się podobać .dla chłopca to już wogole zero pomysłów ..
Mamy w domu już Filipa .
Mąż chce bardzo córeczkę strasznie mu się marzy, bo się boi ze jak znów będzie chłopiec to będzie taki łobuziak jak synek teraz :-D

Wy już macie imiona przynajmniej juz jakieś opcje.. A ja kompletnie nic nie mam pomysłu ..myśleliśmy o Jagodzie jakby była córka ale to imię przestało mi się podobać .dla chłopca to już wogole zero pomysłów ..
Mamy w domu już Filipa .
Mąż chce bardzo córeczkę strasznie mu się marzy, bo się boi ze jak znów będzie chłopiec to będzie taki łobuziak jak synek teraz :-D
Mamy w domu już Filipa .
Jechałam z corka( w brzuchu ) na badanie połówkowe, byłam pewna, ze to chłopiec, okazało się, ze nie ;-) ;), wracając do domu już wymyslilam trzy imiona ,po kilku godzinach nosiłam juz w brzuszku Oliwkę :D.
Teraz Jechałam na prenatalne i mysle sobie fajne imię Szymek , za pol godziny lekarz potwierdził chłopca :blink: . Jakos tam mam, ze jak juz znam plec to dzidziuś musi miec swoje imię, cała rodzina, nie pyta sie o fasolke tylko o Szymusia.
Nie wyobrażam sobie ab y nie miec imienia przy porodzie i dopiero potem sie zastanawiac .

Ostatnia edycja:
Jechałam z corka na badanie połówkowe, byłam pewna, ze to chłopiec, okazało się, ze nie ;-) ;), wracając do domu już wymyslilam trzy imiona ,po kilku godzinach nosiłam juz w brzuszku Oliwkę :D.
Teraz Jechałam na prenatalne i mysle sobie fajne imię Szymek , za pol godziny lekarz potwierdził chłopca :blink: . Jakos tam mam, ze jak juz znam plec to dzidziuś musi miec swoje imię, cała rodzina, nie pyta sie o fasolke tylko o Szymusia.
Nie wyobrażam sobie ab y nie miec imienia przy porodzie i dopiero potem sie zastanawiac .
tez jak poznam plec to wkoncu trzeba bedzie imię wymyslec .. musze popatrzec w kalenadarz na imiona.. :p dla synka też kiedys imię wybralismy po polowkowych :)

u mnie w rodzinie nie wszyscy jeszcze wiedzą w sensie ciotki itp , byłam w niedzielę u babci i się pyta kiedy ide do pracy .. nie zauwazyla nic a ja nie mialam jakos weny zeby powiedziec ze nie predko ... :D

Jechałam z corka na badanie połówkowe, byłam pewna, ze to chłopiec, okazało się, ze nie ;-) ;), wracając do domu już wymyslilam trzy imiona ,po kilku godzinach nosiłam juz w brzuszku Oliwkę :D.
to masz już córkę Oliwię ? :) coś mi w ciąży czasem ciezko idzie to czytanie ze zrozumieniem :D:D:D:shocked2:

My tydzień temu na kolacji z moim zaczęliśmy czytać wszystkie imiona żeńskie po kolei jak idzie z listy internetowej i akurat całe szczęście gust mamy podobny. Jest pare propozycji i myśle ze jak już będzie po połówkowych to będziemy się bardziej zastanawiać. Ale śmiesznie, bo płci nie znaliśmy przed ta nasza rozmowa, a po weekendzie miałam wizytę u lekarza i okazało się, ze to właśnie prawdopodobnie dziewczynka, a tylko o imionach damskich rozmawialiśmy [emoji28][emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
Mamy w domu już Filipa .
Czyli co Filipy to łobuziaki? :D

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry