To może stąd te częstsze kontrole? (plus lokalizacja) ObyW małej, mi ZUS płaci [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To może stąd te częstsze kontrole? (plus lokalizacja) ObyW małej, mi ZUS płaci [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
CiężkoAga a potrafisz polecic dobre sklepy z brafittingiem w roznych miastach?
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Teraz to u Nas jest zupełnie inaczej ale pamiętam czasy, że na koncie zostało Nam łącznie 12zł 11groszy, do wyplaty 3 dni a samochód jeździł na oparach. Musieliśmy go zatankować bo Ł do pracy tylko autem może dojechać. Zajeżdżamy na stację facet pyta za ile lać a Ł na to że za dychęNo u nas wspolne konto puste[emoji20] Nawet nie mozemy liczyc na laske karty kredytowej bo tez pusta[emoji53] Na oc rodzice pozyczyli.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
U nas marzec będzie kruchy... Zacznie się remontNo u nas wspolne konto puste[emoji20] Nawet nie mozemy liczyc na laske karty kredytowej bo tez pusta[emoji53] Na oc rodzice pozyczyli.
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Byłam u fizjoterapeutki w Oxygen@Jola92, a gdzie byłaś? Ja idę jutro na masaż u siebie na wilanowie, jeszcze nie byłam w tym miejscu. Ale jak masz do polecenia jakieś miejsce na ursusie to mogłabym umawiać się po pracy![]()
Jak by co to interesuje mnie Wroclaw[emoji3] Kiedys byl fajny sklep gdzie wlasnie mialam bardzo dobrze dobrany rozmiar, ale juz go nie ma. A ja od pietwszej ciazy juz mam problem z dopasowaniem idealnego[emoji53]Ciężkow kilku miastach znam, muszę w domu przejrzeć zakładki, to może coś znajdę, ale małe lokalne sklepy to głównie Katowice [emoji15]
![]()
Fajnie, ze masaz udany. To musi byc przyjemne...Dziewczyny gratuluję udanych wizyt!
Ja już po masażuCzuję sie zrelaksowana i zoaopiekowana. Czuję już wyraźną różnicę. Pani mi powiedziała, że moja powięź(nie wiem co to
) jest tak sztywna, twarda i nieruchoma, że dziwi sie że zgłosiłam sie dopiero teraz i że pewnie czuję potworny ból. A ja własnie nie czuje nic oprócz małego napiecia. W poniedziałek mam kolejny masaż. Czuję, że trafiłam w dobre ręce
![]()