Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja mam permanentnie zadyszkę, jakbym skończyła właśnie maraton, nawet jak czytam młodemu na głos..
Też uroczo![]()
Hih ja zadyszki mam co chwile to normalne
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam permanentnie zadyszkę, jakbym skończyła właśnie maraton, nawet jak czytam młodemu na głos..
Też uroczo![]()
Ja też jakoś specjalnie się tym nie przejmuje bo już byłam też na wyjaśnieniach w poprzedniej ciąży. Szkoda mi tylko później czasu żeby tam iść i czekać na swój numerek żeby tylko napisać im na kartce że byłam na przykład w aptece [emoji4]A mi lekarz powiedział bym się tym nie przejmowała tylko zawsze im później powiedziała, że byłam u ginekologa
![]()
Slicznisci!!! Ja tez w poniedzialek bede miała 21+5 ciekawe ile u mnie wazyDzuewczyny oststnio tylko z Nicole jestem brak czasu dla was sorki,a wieczor 21 spimy obydwie
Mialam dzus polowkowe 21+5, 440 gr 26 cm pokazal sie troszke
Lozysko ok szyjka ok , mowa caly czas o sn narazie [emoji110]![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kupuje 62 w h&m bo nie chce by okazały się za małeBo z H&M mają zawyżona ta rozmiarowke,tal mu się wydaje bo zawsze takie większe niż w innych sklepach
Super gratuluje synka jaki śliczny :*Już po wszystko ok nie podał mi Dl ale podał wagę 315g
Mały dalej jest chłopakiem![]()
![]()
![]()
Prezes założył nogę ma nogę [emoji23]
![]()