reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co za gnoje...tak naciągać na kasę!
Przecież amh się aż tak szybko nie zmienia.
Myslisz ze to chodzi o naciaganie na kase? Bo kurcze nasz Dr w ogole nie dawal do zrozumienia, zeby robic to powtorkowe AMH u nich w klinice. Po prostu powiedzial, zebysmy przyszli z wynikiem na nast wizyte jeslu chcemy miec refundacje [emoji4]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja się powoli żegnam, trzymajcie się dzielnie. Walczcie, na prawdę warto! Zaglądać będę do Was na bieżąco, Wy też pamiętajcie o mnie i o moich Maleństwach!
Gdyby ktoś coś potrzebował jestem na priv.
@dżoasia @tamiza @Mruch @labelladurmiente @gosia321 @anett96 trzymam za Was mega kciuki i myślę codziennie :-*

Dziękuję że dużo z Was pomogło mi przejść najgorszy okres w moim życiu! :-)
Dlaczego uciekasz od nas? [emoji20] nie zostawiaj nas

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia A czemu Ty nic nie piszesz o swojej wizycie?? Jak Poszło? :)
A skąd wiesz, że już byłam? :D Śledzisz mnie? :D
Właśnie wróciłam do domu i starym zwyczajem najpierw nadrabiam Waszą produkcję a o sobie na końcu ;)
No więc w przyszłym cyklu i ja odbieram swojego bąbla ostatniego. Ferie się kończą, zima tez więc czas małą przeprowadzkę, a co :D "Nowy stary" doktorek bardzo w porządku, mamy mniej więcej ułożony plan, zostaje się tylko modlić i może chociaż ze 3 kg jeszcze schudnąć :p

Dziewczyny ja się powoli żegnam, trzymajcie się dzielnie. Walczcie, na prawdę warto! Zaglądać będę do Was na bieżąco, Wy też pamiętajcie o mnie i o moich Maleństwach!
Gdyby ktoś coś potrzebował jestem na priv.
@dżoasia @tamiza @Mruch @labelladurmiente @gosia321 @anett96 trzymam za Was mega kciuki i myślę codziennie :-*

Dziękuję że dużo z Was pomogło mi przejść najgorszy okres w moim życiu! :-)
Już nie jedna taka była co się żegnała :p Nigdzie daleko nie idź :D Na tych ciężarówkach mam nadzieję, że Cię jeszcze dogonię, ale tu masz mi codziennie dziewczęce fluidy słać - ja stawiam, że tez mi tylko jeszcze dziewczyna została, zobaczymy, czy będzie okazja sprawdzić, czy się zgadza:tak:
Zdjęcia proszę wrzucać po każdej wizycie i nie grymasić :D

reklama
A skąd wiesz, że już byłam? :D Śledzisz mnie? :D
Właśnie wróciłam do domu i starym zwyczajem najpierw nadrabiam Waszą produkcję a o sobie na końcu ;)
No więc w przyszłym cyklu i ja odbieram swojego bąbla ostatniego. Ferie się kończą, zima tez więc czas małą przeprowadzkę, a co :D "Nowy stary" doktorek bardzo w porządku, mamy mniej więcej ułożony plan, zostaje się tylko modlić i może chociaż ze 3 kg jeszcze schudnąć :p

Oby tym razem się udało, mocno zaciskam kciuki. A z lekami jak? Rezygnujesz z czegoś, dokladasz coś ?

Do góry