reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Nie ma szans ze nawet 56 z HM będą za małe! Tam naprawdę rozmiarówka jest dużo zawyżona i na noworodku 56 nawet będzie wisiało, wiec bez obaw!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mój ma wypłatę za tydzień więc kupię jeszcze 56 na wszelki wypadek [emoji16] bo my oboje wysocy więc podejrzewam , że i dziecko będzie dość dlugie

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Też jestem tego zdania...jak byłam mała może z 4 5 lat i przychodziłam do rodziców to tata zawsze na mnie z morda że mam do siebie wracać.. nadal siedzi to w mojej głowie .. jeśli dziecko potrzebuje mamy to powinno przy niej być to moje zdanie i doświadczenie jako dziecka .. chyba do końca życia nie zapomnę tego chociaż już tyle lat minęło ..

Ja nie wyobrażam sobie wygonić malucha... jeśli przychodziły co noc to na bank coś się dzieje, ma jakiś trudny moment albo jest inna przyczyna i trzeba ogarnąć problem...

Mój ma wypłatę za tydzień więc kupię jeszcze 56 na wszelki wypadek [emoji16] bo my oboje wysocy więc podejrzewam , że i dziecko będzie dość dlugie

f2w39n7303c24ozn.png

Bardzo możliwe ale np na przykładzie mojego Franka- urodził się 59cm/ 3400, całe życie jest wysoki- jako maluch był tez gruby [emoji16] ale jak tylko się urodził to i tak na nim wszystko wisiało, bo te dzieci są takie przykurczone :)

No tak, że starszym się da dogadać a z mniejszym już nie. Przyzwyczai się i później płacz. O tym też myślałam. Ale pewnie przytulniej i bezpieczniej byśmy się oboje czuli spiąć sobie razem pod tak długą nie obecność K
Ale w żłobku i przedszkolu będzie problem :) bo dziecko śpi samo :) Opiekun/nauczyciel tylko jest w sypiapni a nie na leżaku :)

f2w39n7303c24ozn.png

reklama
Też jestem tego zdania...jak byłam mała może z 4 5 lat i przychodziłam do rodziców to tata zawsze na mnie z morda że mam do siebie wracać.. nadal siedzi to w mojej głowie .. jeśli dziecko potrzebuje mamy to powinno przy niej być to moje zdanie i doświadczenie jako dziecka .. chyba do końca życia nie zapomnę tego chociaż już tyle lat minęło ..
Nie no to niefajnie... Ja jestem za tym by dziecko spało u siebie, ale jeśli już takie większe przyjdzie w środku nocy czy nad ranem to to trzeba przygarnąć [emoji16]

f2w39n7303c24ozn.png

Do góry