olaaa7
Fanka BB :)
Wow ładna! A kupowałaś może te dwupaki do karmienia? Bo nie pamiętam już.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow ładna! A kupowałaś może te dwupaki do karmienia? Bo nie pamiętam już.
Bo niema jak mama mama wie co dobre dla córki [emoji1][emoji1][emoji1]Trzymaj się Kinia, ja wczoraj jeszcze wieczorem myślałam że będę wymiotować tak strasznie mnie muliło ale mama mi ugotowała pomidorową z ryżem i jak zjadłam to wszystko przeszło. Dziś czuję się jak nowo narodzona tylko żebra bolą masakrycznie po wymiotach.
Mam nadzieję, że lek Ci pomoże [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Mi chodziło po tym zdjęciu 3D czy są w stanie rozpoznać czy do niej czy do faceta [emoji39][emoji39][emoji39]
![]()
Mamy to samo marzenieJa pewnie poszukam na początek w pepco, nie chce wydawać majątku na drogie staniki jeśli po porodzie okażą się za małe albo za duże. Swoją drogą mam nadzieję, że biust mi nie wróci do poprzedniego rozmiaruZ takiego byłabym zadowolona
W końcu spełniło się moje marzenie
większy biust.
Dokładnie później szłam z płaczem do pokoju i bałam się zasnąćjakoś mi tak to w pamięci to utkwilo i postanowiłam że nigdy tak dziecka niewygonie ani niepozwole mojemu na to bo jak widać wszystko kształtuje człowieka..
Widać, że rodzeństwo <3 kochane *.*Aha hahaha wydaje mi sie ze nie na roznicy bo to Nicoletez wstydnisia![]()
I franus tez wstydnis![]()
Nie widac roznicy
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No a jeśli byście nie chcieli lub nie mieli pieniędzy na badanie w 30 ? To co ?:/ Nie rozumiem takiego lekarza, ja bym się wściekła. Idę specjalnie do niego żeby dostać taką płytę na pamiątkę a tu nie dostaniecie bo zepsute :/ i czekajcie sobie do 30 . ODSZKODOWANIE![]()
Te trzy ostatnie zeczy też mam kupiłam ostatnioCzesc dziewczyny,!:ja dziś nie mam czasu zerknac za bardzo na nasze forum. Od rana sprzatam, bylam na zakupach a teraz gotuje obiad. Pod wieczor jade mojego odebrac w koncu wraca z tego trzeciego swiata
zakupilam dzis pare rzeczy w pepco
![]()
O matko mi tez ostatnio jest jeszcze gorzej z zolodkiem. Co bym nie zjadla tak mnie boli, ze sie dotknac nie moge[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017