Gratulacje :*Wynik!!!!!
Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje :*Wynik!!!!!
Gratuluję kupna domu!Agne91 gratuluję !!
My kupiliśmy dom ! Do staran wracamy w 2019 roku ale pozwólcie, że zostanę zwani![]()
Wspaniale [emoji5] Gratulacje [emoji5]Wynik!!!!!
Własny dom fajna sprawa[emoji5]. Gratulacje. W przyszłości też chciałabym mieć własny dom [emoji5]. Zostań z Nami jak najbardziej [emoji5]Agne91 gratuluję !!
My kupiliśmy dom ! Do staran wracamy w 2019 roku ale pozwólcie, że zostanę zwani![]()
Czy były sobole jakieś pecherzyki? One bardzo szybko rosną, nie załamuj się. Nawet jeśli nie zareagowałeś na clostibegyt to są inne leki. Ja ostatnio miałam w 19 dc. Masz jeszcze trochę czasu. Trzymam kciuki.Jestem po wizycie. Niestety nie ma ani jednego pecherzyka powyzej 10mm... Mam zglosic sie jeszcze w poniedzialek 14dc, ale zwatpilam. [emoji24][emoji20]
Jak to mówią nowe gniazdko, to i ciąża szybko będzie! Wiem to po sobiePatuska wykańczac. Bardzo się cieszymy aczkolwiek podjęliśmy decyzję w tydzień i zastanawiam się czy nie byliśmy zbyt pochopni z drugiej strony decyzję o kupnie mieszkania tez podjęliśmy w dwa dni wiec może taki nasz urok![]()