reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Bylam w Pepco kupilam pierwsze rozowe skarpetki dla Agatki☺️ i trochę rzeczy dla dzieciaków ☺️ i pojechaliśmy wybrac meble do mieszkania
Aaaaaaaa. Ja też chcę kupować już różowe lub niebieskie a nie neutralne :D
Remontujecie się czy wyprowadzacie ? Nie pamiętam :)
K chyba będzie cały kwiecień w domu i też jedziemy kupić meble do mieszkania, chyba już wszystko kupimy i umeblujemy :) a później tylko dodatki i we wrześniu/październiku wyprowadzka do siebie :)

Aaaaaaaa. Ja też chcę kupować już różowe lub niebieskie a nie neutralne :D
Remontujecie się czy wyprowadzacie ? Nie pamiętam :)
K chyba będzie cały kwiecień w domu i też jedziemy kupić meble do mieszkania, chyba już wszystko kupimy i umeblujemy :) a później tylko dodatki i we wrześniu/październiku wyprowadzka do siebie :)
Przeprowadzamy na wieksze☺️

Chciałabym mieć taki apetyt :D ja zjadłam dzisiaj tylko .. yyy.. Pustkę mam chwilowo. Nie pamiętam czy coś jadłam, ale chyba tak :o:errr::errr::confused::confused::baffled::baffled: no nie przypomne sobie. :D a na kolację bym zjadła pizze :D
O matko jak Ty to robisz?? Ja mam dietę od rana zjadłam bułkę z szynką potem z masłem, ryż i pół bulki z masłem i ciągle jestem głodna bo za mało jem☺️

reklama
O matko jak Ty to robisz?? Ja mam dietę od rana zjadłam bułkę z szynką potem z masłem, ryż i pół bulki z masłem i ciągle jestem głodna bo za mało jem☺️

To ja mam większą dietę od Ciebie :D nie wiem i trochę mnie to martwi bo już mam tak żołądek ściśnięty że nasyca mnie połowa miski zupy, nawet rosołu. Gdzie jest tylko woda i kluski :/

Do góry