reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jak już ma temat ślubów to my w sumie mój ostatnio zaczął się coś wylamywac i coś zaczyna mówić że może jednak byśmy wzięli ślub ale tak na prawdę co by to zmieniło? Moje nazwisko :D mamy wspólne problemy, wspólne wydatki wspólna kasę od samego początku jak zaczęliśmy razem mieszkać to żyjemy jak małżeństwo tylko że bez ślubu :)
Stres go bierze przez ślubem ? :D jak każdego faceta :D

reklama
siemka! Wstałam z zawalonym nosem, patrzę za oknem biało. -5 wiec raczej sie nie roztopi :( W nocy dostałam takiego jakby skurczu żołądka że myślałam, że się zes**m z bólu. Ł mi zaczął tam masowac, a potem zrobił wielki kubek rumianku i przeszło. Dziś się będziemy stołowac w jakiejś extra restauracji :D Ł mnie zabiera, bo mówi że musimy porządnie uczcić to co ostatnio udało mu się osiagnąć :) Ale w sumie też troche sobie odbijamy ostatnie wydarzenia... Dlatego też w kwietniu mamy zamiar wylecieć do Grecji. Pozwiedzać, nazbierać dobrej energii, wrócić do Polski i już nie pamietac tego co się ostatnio działo. A wieczorem jedziemy do znajomych pomóc skręcać meble :) Już nie mogę się doczekać aż znowu będe mogła użyc wkrętarki :D Miłego dnia :*

Grecją jest piękna zazdroszczę byłam na kosie i te uliczki....
mieliśmy lecieć w lipcu na Zakynthos obiecałam corce wycieczkę oglądać żółwie pływające No ale cóż nie przewidziałam ciazy [emoji23]

Witam się i ja wprawdzie wieczorowa porą ale wczoraj mąż miał urodziny wiec świętowaliśmy dziś wstałam o 9:00 śniadanie kawa i pojechałam na sklep potem wróciłam wzięłam córkę męża i jechaliśmy do knajpy na obiad potem zakupy [emoji14] oczywiście dla małego rowniez
I od 19:00 leżę jestem wykończona [emoji23]
Pic mi się chce cały czas

16udyx8di9hvrs5t.png

mieliśmy lecieć w lipcu na Zakynthos obiecałam corce wycieczkę oglądać żółwie pływające No ale cóż nie przewidziałam ciazy [emoji23]

Witam się i ja wprawdzie wieczorowa porą ale wczoraj mąż miał urodziny wiec świętowaliśmy dziś wstałam o 9:00 śniadanie kawa i pojechałam na sklep potem wróciłam wzięłam córkę męża i jechaliśmy do knajpy na obiad potem zakupy [emoji14] oczywiście dla małego rowniez

16udyx8di9hvrs5t.png

Pochwał się co kupiłaś :)

16udyx8di9hvrs5t.png
no właśnie my na Kos lecimy :) za tydzień w 5 gwiazdkowym hotelu na koniec kwietnia płacimy o 50% mniej niż na początku maja :O Jak mi Pani w biurze podróży pokazała rozstrzał cenowy w zależnosci od daty to byłam w szoku :O

O do religii my jesteśmy wierzący i tez tak wychowujemy córkę raczej nie jemy w pt mięsa chociaż teraz generalnie można jesc prócz pierwszego piątku
Wiara wiele mimoomia w najgorszym kryzysie mojego małżeństwa ogólnie zawsze czuje się chroniona orzez Tego u góry nie raz już to odczułam ale ciężko to napisac [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

no właśnie my na Kos lecimy :) za tydzień w 5 gwiazdkowym hotelu na koniec kwietnia płacimy o 50% mniej niż na początku maja :O Jak mi Pani w biurze podróży pokazała rozstrzał cenowy w zależnosci od daty to byłam w szoku :O

My byliśmy w sierpniu myślałam ze zdechnę z ciepła a bardzo lubię ciepłe klimaty dużo zwiedzaliśmy właśnie dużo uliczek jedliśmy typowe jedzenie greckie
Ogólnie Grecy mili napewno tam wrócimy może za rok z małym [emoji41]

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
Do góry