reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Czyli wystarczy tylko emulsja do kąpieli ? Kremik do pupy ale ciała już niczym nie smarować ?
A tą emulsją główkę tez można myć ?
Glowke tak. A co do smarowania ciala to sama zobaczysz czy jest potrzeba czy nie. Te balsamy emolientowe nie tylko nawilzaja ale i zabezpieczaja skore przed czynnikami zewnetrznymi.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Jak już ma temat ślubów to my w sumie mój ostatnio zaczął się coś wylamywac i coś zaczyna mówić że może jednak byśmy wzięli ślub ale tak na prawdę co by to zmieniło? Moje nazwisko :D mamy wspólne problemy, wspólne wydatki wspólna kasę od samego początku jak zaczęliśmy razem mieszkać to żyjemy jak małżeństwo tylko że bez ślubu :)
A nawet i nazwiska zmieniac nie musisz[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Jak już ma temat ślubów to my w sumie mój ostatnio zaczął się coś wylamywac i coś zaczyna mówić że może jednak byśmy wzięli ślub ale tak na prawdę co by to zmieniło? Moje nazwisko :D mamy wspólne problemy, wspólne wydatki wspólna kasę od samego początku jak zaczęliśmy razem mieszkać to żyjemy jak małżeństwo tylko że bez ślubu :)
Kumpela brała ślub z powodu skarbówki (po kilkunastu latach mieszkania razem), żeby się mogli razem rozliczać (on przekraczał drugi próg, jej sporo brakowało...)
Więc powody bywają różne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

O do religii my jesteśmy wierzący i tez tak wychowujemy córkę raczej nie jemy w pt mięsa chociaż teraz generalnie można jesc prócz pierwszego piątku
Wiara wiele mimoomia w najgorszym kryzysie mojego małżeństwa ogólnie zawsze czuje się chroniona orzez Tego u góry nie raz już to odczułam ale ciężko to napisac [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wiem o czym mówisz :)

Grecją jest piękna zazdroszczę byłam na kosie i te uliczki....
mieliśmy lecieć w lipcu na Zakynthos obiecałam corce wycieczkę oglądać żółwie pływające No ale cóż nie przewidziałam ciazy [emoji23]

Witam się i ja wprawdzie wieczorowa porą ale wczoraj mąż miał urodziny wiec świętowaliśmy dziś wstałam o 9:00 śniadanie kawa i pojechałam na sklep potem wróciłam wzięłam córkę męża i jechaliśmy do knajpy na obiad potem zakupy [emoji14] oczywiście dla małego rowniez
I od 19:00 leżę jestem wykończona [emoji23]
Pic mi się chce cały czas

16udyx8di9hvrs5t.png
Pochwal się zakupami ;)
A jak w końcu ogarnęłaś prezent dla męża? ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Kumpela brała ślub z powodu skarbówki (po kilkunastu latach mieszkania razem), żeby się mogli razem rozliczać (on przekraczał drugi próg, jej sporo brakowało...)
Więc powody bywają różne ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Wyjątkowy powód :D mój mi powtarza jak się będzie mały czuć jak ja będę się inaczej nazywać i później u lekarza , w szkole i że będzie mu przykro :D

Do góry