Podobne tematy
- 174974
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 21 dc więc idziemy podobnie, z objawów kompletne nicU mnie 20dc i też zastanawiam się czy nie iść na progesteron jutro.
Spokojnie, ja to wiem, pamiętam u której tak miało być.U mnie nie ma podanych dat bo ich nie znam bo cykle mam od 28 do 47 dni :d
U mnie 21 dc więc idziemy podobnie, z objawów kompletne nic
No tak... Mój mąż ma to samo podejście. Nie mniej jednak staramy się od 16 cykli.... Więc nie darowalabym sobie gdyby coś teraz miało nam wyjść a przez lot coś się spieprzyło. Poza tym za granicą nie będę miała możliwości zrobić betę później, będę też miała utrudniony albo nawet brak kontaktu z ginem co do dalszego przyjmowania dupasthonuNie wiem co bym zrobiła, choć jak tak sobie myślę to chyba jestem szalona, bo raczej pomyślałabym co ma być to będzie i pojechalabym na wakacje - odpuściłabym kraje z dużą zachorowalnością na jakieś tam zika itp. i bawiłabym się świetniea nóż widelec by się udało i urlop byłby jeszcze lepszy
![]()
Dziękuję bardzo juz dawno opryszczki nie miałam. .Hascovir control tabletki bez recepty. Ja brałam po 3 tabletki 3 razy dziennie. Szybciej znika plus coś do smarowania.