G
gosc12
Gość
Ciśnienie ok, 117/58. Będę musiała pogadac z lekarzem na temat tego bólu w klatce i trudności z oddychaniem.A jak z ciśnieniem? Może jakieś lekkie przeziębienie? Wysoka masz temp?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciśnienie ok, 117/58. Będę musiała pogadac z lekarzem na temat tego bólu w klatce i trudności z oddychaniem.A jak z ciśnieniem? Może jakieś lekkie przeziębienie? Wysoka masz temp?
Ja kupiłam ten w Lidlu 2w1 o nie żałuję, nie będę miała tylu sprzętów a cena też nie duża.Ja mam od siostry laktator manualny i podgrzewacz do butelek (podobno to do tego by mleko miało odpowiednią temperature)sterylizator razem z wyparzaczem chyba też kupię choć wiem , że można wyparzac wrzątkiem z czajnika
![]()
Ja tak miałam mniej więcej koło 18 tc, do tej pory towarzyszy mi to uczucie. Oddychasz przeponowo?Pytałam ostatnio o dussnosci, podobno to normalne i kilka z Was też tak ma.
Ale od kilku dni mam skoki temperatury, czuje jak bym miała wybuchnąć z gorącą w niektórych momentach. Bardzo ciężko mi wtedy oddychać, a ból w klatce piersiowej Jest nie do zniesienia.![]()
Kurcze bo ja wlasnie nie pamietam jak to bylo poprzednio, ale chyba nie czulam go az tak nisko. Czyli Ty tez tak masz[emoji53] Zapytaj jutro czy to tak ma byc, ok? Bo ja w czwartek pierwszy raz wkladalam globulke po zalozeniu i zaraz go poczulam, wlasnie tak nisko. A lekarz kazal mi nie wkladac za gleboko zeby go nie zsunac, a tu nie da sie tak zeby go nie ruszyc.Mnie też lapia skurcze :!/ jutro wizyta i już sie boję, oby bylo wszystko dobrze
Jak wkładam to czuje, ostatnio prz dwa dni miałam go bardzo nisko
No dokladnie. Wszyscy mi zazdroscili[emoji3]Takie dziecko to wielka radość dla rodziców [emoji16][emoji16]
![]()
Zaraz muszę pomierzyć, narazie się grzeje bo teraz znowu mi zimno strasznie, do tego dostałam takich zaparc, że myślałam że się wykoncze.. myślałam że mi powyrywa jajniki,macicę. Co za dzień :/
No wlasnie licze ma to, ze to one sa. Tylko lekarz mowil, ze nie powinnam ich tak odczowac. Ale moze taka bardziej wrazliwa jestem[emoji6]Ale teraz mogą występować te skurcze Braxtona... Byle nie za często w ciągu dnia
![]()
Nie mogę tak. Jedynie ustami, bo nos ciągle zatkany. Od pół roku nie wzięłam wdechu przez nos :/Ja tak miałam mniej więcej koło 18 tc, do tej pory towarzyszy mi to uczucie. Oddychasz przeponowo?
Ja mialam Medela Harmony. Bardzo dobry reczny laktator. I w razie potrzeby w poradniach i wypozyczalniach maja zawsze elektryczne z tej firmy, wiec juz koncowek nie trzeba dokupywac.A jaki laktator polecacie ?![]()
Bo z tego co zauważyłam, to nawet manualne są drogie ;/