reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Jejku kolezanja dzwoniła że już są zapisy na wrzesień przeczkoka,jak ja wytrzymam ta rozłake ??? Synek będzie miał 3,5 roku
Haha spokojnie, dasz rade[emoji3] Na poczatku bedzie ciezko, a potem sie bedziesz cieszyla, ze masz tylko jedno do obrobki[emoji3]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

reklama
Czy to normalne, że od dwóch dni mam mniejsze piersi ?:/ Bo rozmiar brzucha też spadł, ale to od tego, że mało jem.. a biust ?:/

Ja się nie bałam, do czasu. Moją Mamę ukąsił pająk jakieś 3 tyg temu... Taki zwykły mały. Jak zobaczyłam na 2 dzień jej nogę to mimo zamarłam. Wypuklenie wielkosci wiśni, czarny kolor. Skóra dokoła fioletowa i twarda jak kamień, widoczne żyły. Pytam Mamy co na to lekarz a ona, że pójdzie za 2 jak samo nie zniknie. To prawie siłą ją wpakowalismy do auta i pojechalismy na izbe przyjęć. Dostała zastrzyk i maści. Teraz już prawie nie ma śladu, wygląda to jakby tam miała małą krostkę. Ale przez chwilę było niewesoło
O rety,.. współczuję mamie. :-(

Dziękuję :) Myślałam, że podając swój dochód to dzielę go tylko na jeden, nie pomyślałam, że mam już wliczyć w członków rodziny dziecko. A nie wiesz może, jak to jest jeśli ojciec dziecka płaci alimenty na dzieci z poprzedniego związku? Wtedy podaje się dochód pomniejszony o alimenty czy całość z pitu?

wszystko z pitu podajesz

Matko Bosko Lipcowo! Rolling Stones będzie w Warszawie! Jednak łzy szczęscia szybko zamieniły sie w łzy rozpaczy gdy zobaczyłam że koncert odbędzie się 8 lipca , a ja mam termin na 7 :D Myslicie że zgodzą sie przelożyć koncert jak napiszę do nich e-mail? :D
A napisz,..może coś w ramach pocieszenia Ci wyślą.:-D

Dziękuję :) Myślałam, że podając swój dochód to dzielę go tylko na jeden, nie pomyślałam, że mam już wliczyć w członków rodziny dziecko. A nie wiesz może, jak to jest jeśli ojciec dziecka płaci alimenty na dzieci z poprzedniego związku? Wtedy podaje się dochód pomniejszony o alimenty czy całość z pitu?
Oj tego nie wiem, ale to chyba nie ma znaczenia. Musisz sobie poczytać lub spytać w mopsie

Ja dzisiaj miałam wizytę dzidziuś tak skakał że nawet lekarka widziała na skórze podczas sprawdzania tętna maluszka (138).
Pierwszy raz miałam tak niskie ciśnienie 106/56 ale głowa nie boli nie odczuwam tego ze niskie :p dzisiaj mam 18.0 tydz.
Macica 1 cm pod pępkiem. Od początku ciąży zamiast być na plusie to jestem 0.5 kg na minusie. Maluszka czuje regularnie od 2 tygodni skacze jak szalony. Tylko znów anemia się wkrada i mało potasu :-/
Super, ze z dzidzia wszystko ok.
Kazala Ci brac zelazo i potas czy jeszcze nie?

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Oj tego nie wiem, ale to chyba nie ma znaczenia. Musisz sobie poczytać lub spytać w mopsie
U mnie to chyba załatwia się w UM. Będę musiała dopytać :) Ale jeśli biorą pod uwagę nasze obojga dochody nawet te po odliczeniu składek na ubezpieczenie społeczne to nam i tak przekroczy :(

reklama
@JustMe55 - trzymam kciuki, żeby szybko się poprawiły wyniki [emoji106][emoji106][emoji106]

@Karla88 - a może mąż możliwość "ściągnąć" kogoś do butiku? Mam na myśli np stylistkę, albo coś w tym stylu, żeby mogła doradzać, dobierać do typu urody, itd?
Albo ściągnąć brafitterkę z pełną rozmiarowką staników (skomplikowane logistycznie, ale ileś lat temu organizowałam takie spotkania w knajpie, więc w butiku też się powinno dać ;) tylko ja miałam zaprzyjaźniony sklep... )
Albo nie wiem, dietetyczkę, czy kogokolwiek, kto Twoim zdaniem zainteresowałby klientki ;)
Jako klienta wolałabym się z kimś spotkać, coś miłego przeżyć itd, niż dostać jakiś gadżet, zwłaszcza, że gadżetów nie lubię, kojarzą mi się z tandetą [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Do góry