G
gosc12
Gość
A u mnie nie dają nic, wszystko trzeba mieć swoje. I chyba tak nawet wolęTo u mnie dają pampersy [emoji4]
![]()
Nasz Aniołek 31.07.17 (10tc)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A u mnie nie dają nic, wszystko trzeba mieć swoje. I chyba tak nawet wolęTo u mnie dają pampersy [emoji4]
![]()
Pokazują jak karmić, jesli dzidziuś nie załapie piersi to zostajesz w szpitalu dluzej. Po porodzie przez 2 tyg odwiedza Cie codziennie położna zeby sprawdzić jak sobie radzisz i czy nie potrzebna jest pomoc.
Takie bole to na pewno rozszerzanie i luzowanie[emoji5] W pietwszej ciazy mialam takie bole krocza i bioder. Tetaz tez mbie juz w kroczu zaczyna bolec[emoji53]
![]()
![]()
Aniołek[*]8.08.2017
Ja też mam wrażenie że mi się bardziej rozlał. Ale dzidziol normalnie kopie? Może sprobuj nospe mnie jak ciągnie w biodrach to pomagaTen brzuch mi się zmniejszył ale chyba tez zmienił trochę kształt i się bardziej rozlal i od tego czasu tak mnie pobolewa na dole tam wszystko . Może synuś jakąś taka pozycję przyjął i mnie gdzieś uciska
Ja też coś w tym styluPiękny [emoji4][emoji4][emoji4]
Ja się napaliłam na Bebetto Bresso i pewnie na nim skończę [emoji4]
![]()
Dzisiaj w sumie cały dzień Wiola pobolewa mnie krocze i dół pleców. Pewnie dalej rośniemy a niestety w naszej sytuacji niepokoi nas wszystko...Dziewczyny czy któraś z Was pobolewa /pobolewalo krocze , biodro i dolna część kręgosłupa? W kroczu to jakby chciało coś wyskoczyć momentami czuje . Nie wiem czy to kolejny etap poszerzania się czy powód do niepokoju?
Ja też mam wrażenie że mi się bardziej rozlał. Ale dzidziol normalnie kopie? Może sprobuj nospe mnie jak ciągnie w biodrach to pomaga
Dzisiaj w sumie cały dzień Wiola pobolewa mnie krocze i dół pleców. Pewnie dalej rośniemy a niestety w naszej sytuacji niepokoi nas wszystko...
![]()
Ostatnio o to samo się martwiłamTen brzuch mi się zmniejszył ale chyba tez zmienił trochę kształt i się bardziej rozlal i od tego czasu tak mnie pobolewa na dole tam wszystko . Może synuś jakąś taka pozycję przyjął i mnie gdzieś uciska
To dobrze z tą położna. U nas już czego takiego nie ma, nawet jak matka się dzieckiem nie zajmuje, jest patologia to tego nie sprawdza .Pokazują jak karmić, jesli dzidziuś nie załapie piersi to zostajesz w szpitalu dluzej. Po porodzie przez 2 tyg odwiedza Cie codziennie położna zeby sprawdzić jak sobie radzisz i czy nie potrzebna jest pomoc.