reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc " :D

To już zależy od szpitala z tymi sztućcami
Co do reszty zależy od podejścia mi jak coś brakowało to dzwoniłam do męża żeby dowiózł ale raczej o nic nie prosiłam ur w pt o 11 na sale przywieźli o 14:00 potem musiałam wstać iść zrobić siku obowiązkowo mogłam wziasc prysznic dostałam dziecko karmiłam i na noc zabierały położne i od 6 rano znów przynosiły dzieci No to leżałam karmiłam patrzyłam jak popołudniu przyszedł mąż to ja poszłam się wykapać posiedzieliśmy potem i znów wieczór a na 3 dzień wychodziłam do południa No to z rana karmienie przebralam się położne zawiozły dziecko na gore pomogły ubrać dały jakieś papiery i do domu na prawdziwe życie [emoji23]

16udyx8di9hvrs5t.png

Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc " :D
Klaudia laktatora sie uzywa jak jest za malo mleka, a nie za duzo. Im wiecej karmisz/odciagasz tym wiecej sie produkuje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

@malina_11 co u Ciebie ? Przeszly Ci te bóle ? :)

Przez weekend mnie nie było i teraz próbuje was nadrobić ale coś poczytam pójdę coś porobić wracam a tu dwa razy więcej i teraz przede mną jeszcze 30 stron. Bóle mniejsze ale są. wczoraj i dziś zrobiłam sobie porządne spacerki :) może ja jestem jakaś dziwna ale ten mróz jest dla mnie przyjemny ;) powietrze jest od razu inne i spacerek przyjemny :) zakończyłam kurs na prawko w sobotę egzamin :errr:
Mam nadzieje że jakoś pójdzie i przynajmniej to będę miała z głowy :happy2: a u Ciebie ? :wink:

reklama
Do góry