reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tylko te torby potem musisz targac na izbe, potem na porodowke i na oddzial. A przy skorczach jest na prawfe ciezko.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Na pewno bym nie była sama, no ale rozumiem o co Ci chodzi.

reklama
U nas w mieście nie przychodza. Nawet raz. Ale nie wiem czy to zależy od miejsca porodu też ? Jak będę rodziła w innym mieście to polozna z tamtego szpitala przyjedzie ?
Powinny przychodzić, prawo jest takie samo... Chociaż u mnie była raz, a potem się umawialysmy w przychodni, żeby rdzy okazji ważyć maluszka.

Moj mąż przyniósł PIT za zeszły rok i powiem wam jestem zszokowana tak zmieniając temat ..
Razem z moim dochodem wychodzi ze jesteśmy mega bogaci tylko gdzie ta kasa ??
Ja musze zacząć liczyć pieniądze zapisywać i wydawać z głowa bo jestem przerażona jak my rozwalamy pieniądze na głupoty
Jutro kupuje zeszyt
Która ma dobra radę jak wydawać z głowa ?? Chętnie posłucham

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
U Nas to samo. Ale kredyt, leczenie, auto itp i kasa sie rozpływa.

Ostatnia edycja:
Moj mąż przyniósł PIT za zeszły rok i powiem wam jestem zszokowana tak zmieniając temat ..
Razem z moim dochodem wychodzi ze jesteśmy mega bogaci tylko gdzie ta kasa ??
Ja musze zacząć liczyć pieniądze zapisywać i wydawać z głowa bo jestem przerażona jak my rozwalamy pieniądze na głupoty
Jutro kupuje zeszyt
Która ma dobra radę jak wydawać z głowa ?? Chętnie posłucham

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja tez chetnie poslucham, bo tez nie wiem jak i gdzie ta kada sie rozchodzi[emoji53]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

O zapomniałam o ręczniku, dokumentach i chusteczkach nawilżających ale reszta co ty nie ma czasu na balsamowanie się [emoji23] laktator tak samo bo uczą cię z piersi karmić sztuce szklankę dają w szpitalu
Nakładki jakieś tez nie bardzo
Powiem ci im mniej tym lepiej naprawdę a w razie czego ktoś z rodziny ci podrzuci już po porodzie co będziesz potrzebować

16udyx8di9hvrs5t.png
Sztućcy itp nie dają. Już nie raz leżałam i jak zapomniałam musiałam widelcem smarować chleb póki mi ktoś nie doniósł. Laktator myślę że się przyda ,jeśli bym miała bardzo dużo mleka to bym sobie tym pomagała. Jestem zdania " lepiej mieć niż pragnąc " :D

reklama
Do góry