reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Zobaczę ale niewiem czy chce przed snem to czytać ..

16udyx8di9hvrs5t.png

A właśnie powiedz mi w jakiej pozycji się obudzilas? Bo podobno też spanie na boku " chroni " przed tym jak wujek spał na plecach to go dusilo najczęściej

reklama
QUOTE="Margana, post: 16346533, member: 73400"]Nie no, do mnie tez przyslali z przychodni, ale nie 10 dni z rzedu[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017
Mi nawet w sobote i niedzielę przyszła zastrzyk dać[emoji5]️ i od razu na Kacpra spojrzala. Po tych 10 dniach przyszła jeszcze raz na takie zakończenie[/QUOTE]
Do mnie przyszla tylko 2 razy, ale to dlatego, ze nie bylo potrzeby wiecej. Tak to nie wiem ile razy by przyszla[emoji6]

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Mój narazie zmalał a był balon już ogromny :D ale właśnie widzę tak jakby na boki się rozszedl więc pewnie przez to wygląda na mniejszy :) no mój też taki podróżnik właśnie :D raz tu raz tam :D
U mnie synek wczoraj znów zarędrował na lewo pod pepkiem i mój M masował lekko w tym miejscu i zaraz dzidziuś dupke przesunął :D bo to dziwne jak się w jednym miejscu usadowi

p19u3e3keac8an9o.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3

To dla siebie mam trochę więcej rzeczy zapisanych. Jeszcze to przemyśle, ale wydaje mi się, że wszytko co zapisałam się przyda.
Zobacz załącznik 840734 Zobacz załącznik 840735 Zobacz załącznik 840736

O zapomniałam o ręczniku, dokumentach i chusteczkach nawilżających ale reszta co ty nie ma czasu na balsamowanie się [emoji23] laktator tak samo bo uczą cię z piersi karmić sztuce szklankę dają w szpitalu
Nakładki jakieś tez nie bardzo
Powiem ci im mniej tym lepiej naprawdę a w razie czego ktoś z rodziny ci podrzuci już po porodzie co będziesz potrzebować

16udyx8di9hvrs5t.png

reklama
O zapomniałam o ręczniku, dokumentach i chusteczkach nawilżających ale reszta co ty nie ma czasu na balsamowanie się [emoji23] laktator tak samo bo uczą cię z piersi karmić sztuce szklankę dają w szpitalu
Nakładki jakieś tez nie bardzo
Powiem ci im mniej tym lepiej naprawdę a w razie czego ktoś z rodziny ci podrzuci już po porodzie co będziesz potrzebować

16udyx8di9hvrs5t.png
Oj mi akurat laktator uratowal laktacje.

0d1yskjoqs9fyz5x.png

mhsvvcqg1m8gostm.png

Aniołek[*]8.08.2017

Do góry